Jump to content

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition – Trailer oficial și dată de lansare!

RW DDonny
 Share

Recommended Posts

GTA Trilogy The Definitive Edition Grand Theft Auto

După câteva luni de zvonuri și discuții pe acest subiect, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition a primit un trailer în care putem vedea schimbările suferite la nivel grafic și am primit și o dată de lansare. Atașez mai jos trailer-ul pentru că știu că sunteți la fel de nerăbdători ca și mine, iar în rândurile ce urmează vorbim despre schimbări.

Așa cum spuneau și zvonurile, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu este un remake, ci un remaster. Asta înseamnă că jocurile își păstrează aspectul și farmecul original, dar rulează acum pe Unreal Engine și au suferit câteva schimbări care să le facă mai arătoase. Iar ce am văzut în trailer arată fix ca amintirile mele față de jocurile care mi-au marcat copilăria.

Chiar dacă unii vor privi această lansare cu ochi răi, sunt de părere că nu se putea mai bine de atât. Jocurile din seria Grand Theft Auto au un farmec aparte, iar un remake venea alături de riscul de a strica atmosfera originalelor. Iar cu grafica pe care o vedem aici, bug-fix-uri grămadă și modificările de gameplay despre care vorbea Rockstar, cred că avem în față cel mai tare remake din istorie. Colecția va fi lansată pe data de 11 Noiembrie 2021 și va fi disponibilă pe PC și toate consolele.

Sursa: Zona IT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.