Jump to content

Interesul FCSB-ului îl motivează la fiecare meci: "Deschid TV-ul și și văd 1-2 oameni care vorbesc despre mine"

sebarealu
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:ACADEMICA CLINCENI-UTA ARAD, LIGA 1 CASA PARIURILOR (25.10.2021)

David Miculescu (20 de ani) a recunoscut că îl motivează interesul celor de la FCSB, dar vrea să rămână cu picioarele pe pământ.

Miculescu a înscris pentru UTA în victoria clară cu Academica Clinceni, scor 3-0, iar după meci a vorbit despre o eventuală plecare de la Arad: "Sper ca la finalul campionatului să fim în primele 6. Mă motivează ca sunt discuţii, dar nu le bag în seamă, stau cu capul pe umeri, că după...

Normal că e o motivaţie în plus, deschid TV-ul şi mai văd 1-2 oameni care vorbesc despre mine. Mă motivează pe zi ce trece. Aş avea 3 campionate preferate: Germania, Italia sau Spania. N-am un idol, dar îl apreciez foarte mult pe Cristiano Ronaldo", a spus Miculescu, după victoria cu Academica Clinceni.

Gigi Becali vrea să-l ia gratis pe David Miculescu

În luna iulie, Gigi Becali anunța că vrea să-l ia la FCSB pe David Miculescu, însă pretențiile financiare ale celor de la UTA au împiedicat mutarea.

După eșecul tratativelor, patronul de la FCSB a transmis că plănuiește să-l aducă gratis pe jucătorul de 20 de ani, la finalul stagiunii viitoare, când îi expiră contractul.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.