BlacKMytH Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 m o problema cand Uploadez Pozele facute in Photoshop,am uploadat cu .psd pe pe img.b-zone.ro dar nu se putea fiindca este .psd Am schimbat la .jpg si am uploadat din nou,asta iese: Am schimbat la .png si am uploadat din nou,asta iese: Se poate ca doar eu nu o vad din cauza unui plugin? dar pe acelea la Provocari le vad!! doar pe ale mele nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Deci uite ce sa aintmplat A cazut baza de date a img.b-zone.ro Formatul .psd e casa salvezi evolutia lucrarii pana la acel punct si dupa, cand poti intrii si o continui exact asa cum ai lasat layerele Pt a se edea calitatea imaginii mai bine foloseste numai .png Asa ca, trebuie sa cauti un alt site de uploadat pana cand revine baza de date img.b-zone.ro Sper ac tiam fost de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacKMytH Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Deci uite ce sa aintmplat A cazut baza de date a img.b-zone.ro Formatul .psd e casa salvezi evolutia lucrarii pana la acel punct si dupa, cand poti intrii si o continui exact asa cum ai lasat layerele Pt a se edea calitatea imaginii mai bine foloseste numai .png Asa ca, trebuie sa cauti un alt site de uploadat pana cand revine baza de date img.b-zone.ro Sper ac tiam fost de ajutor Ms.Parca am mai incercat asa si no mers da acum merge cu Girlshare.Ms inca o data. Puteti da TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts