Jump to content

Mariano Diaz, operat după căzătura urâtă din finalul meciului Elche - Real Madrid


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Atacantul Mariano Diaz a fost operat cu succes la nas după fractura suferită sâmbătă în meciul cu Elche (2-1) din La Liga şi va purta un bandaj de protecţie timp de zece zile, perioadă în care se va putea antrena solitar, fără a implica un contact, transmite EFE.

image.thumb.png.f0b1cd23175ed14ff1f309c3bf0229e8.png

 

Mariano, titular în meciul cu Elche, s-a accidentat în ultimele momente ale jocului, după o căzătură în urma unui duel pentru minge, care i-a produs o fractură la nas.

Mariano Diaz, operat la nas după accidentarea din meciul cu Elche

Atacantul brazilian Rodrygo, care a acuzat o problemă musculară la muşchii coapsei va fi supus luni sau marţi unui test de rezonanţă magnetică (RMN). El va fi indisponibil pentru meciul cu Şahtior Doneţk din grupele Champions League.

 

Mijlocaşul brazilian Casemiro, care a primit o lovitură puternică la nas în meciul cu Elche nu va avea probleme pentru a juca titular în Champions League.

 

Meciul Real Madrid - Șahtior Donețk va avea loc miercuri, de la ora 19:45, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

 


sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.