Jump to content

Novak Djokovic s-a apucat și de muzică! Instrumentul care îi dă mari bătăi de cap: "Este o provocare să îl învăț!"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) se află în acest moment la Torino, acolo unde participă la Turneul Campionilor.

image.thumb.png.e009a5398007ab2b8f03261f05738472.png

 

Liderul mondial al tenisului masculin s-a calificat în semifinalele competiției după ce l-a învins pe Andrey Rublev (24 de ani, 5 ATP) cu 6-3, 6-2.

Novak Djokovic s-a apucat și de muzică! Instrumentul care îi dă mari bătăi de cap: "Este o provocare să îl învăț!"

La conferința de presă ulterioară meciului cu sportivul rus, "Nole" a vorbit și despre cea mai recentă pasiune descoperită, saxofonul. Sârbul a dezvăluit că s-a apucat să învețe să cânte la instrumentul de suflat, pe care chiar l-a luat cu el în Italia.

 

"Saxofonul este unul dintre cele mai grele instrumente de învățat. Trebuie să mărturisesc că, în ultima vreme, nu prea i-am acordat timp. Îl am cu mine aici, dar încă nu l-am scos.

 

Este tot în bagaje, din cauza restricțiilor de la hotel, dar și deoarece vreau să-mi salvez soția, echipa și pe toți cei care stau aici de zgomotul groaznic care iese din saxofonul meu, întrucât încă sunt începător, deci mai trebuie să învăț.

 

Este un instrument foarte polivalent, care merge bine cu mai multe stiluri de muzică în diferite împrejurări, dacă pot să spun așa. De asemenea, interesant la el este și faptul că este o provocare să învăț să cânt la el.

 

Poate că într-o zi voi fi în stare să cânt atât de bine la el încât să concertez aici cu un DJ, peste câțiva ani. Cine știe", a spus tenismenul, conform AS.

 

În urmă cu doar câteva luni, sportivul postase un videoclip amuzant pe contul său personal de Instagram, în care se autoironiza pentru faptul că încă nu stăpânește saxofonul.

Novak Djokovic țintește al șaselea trofeu la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a câștigat de cinci ori Turneul Campionilor. Ultimul triumf datează din 2015, când competiția a fost găzduită de Londra.

Sportivul din Serbia va încheia anul pe primul loc ATP, pentru a șaptea oară (2011, 2012, 2014, 2015, 2018, 2020), un record. Precedentul record era deținut de către Pete Sampras.

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.