Jump to content

FIA a anunțat decizia în cazul penalizării lui Verstappen, pentru incidentul din Marele Premiu al Braziliei


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Federația Internațională de Automobilism (FIA) a anunțat că pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) nu va fi sancționat pentru incidentul cu Lewis Hamilton, din Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

image.thumb.png.ac2b1849c345945b94fa876e9aca3107.png

Duelul Verstappen - Hamilton pentru titlul mondial, în direct pe Digi Sport

Echipa Mercedes ceruse reanalizarea incidentului, susținând că are "noi dovezi care nu erau disponibile pentru comisarii cursei la momentul primei decizii".

 

În turul 48 din Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, Hamilton l-a atacat pe Verstappen din exterior, la virajul 4. Olandezul s-a apărat foarte agresiv, obligându-l pe Hamilton să iasă de pe circuit. Iniţial, comisarii de cursă nu au considerat necesar să se investigheze incidentul.

 

“Comisarii au stabilit că imaginile prezentate nu arată nimic excepțional față de situația prezentată din diferite unghiuri în momentul cursei. Nu există nimic pe acele imagini care să schimbe faptele în mod fundamental. Prin urmare, comisarii au stabilit că nu există nicio dovadă semnificativă”, se arată în decizia publicată de Formula 1.

 

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, reducând la doar 14 puncte diferenţa faţă de olandezul Max Verstappen în clasament, cu trei curse înainte de finalul sezonului.

 

Astăzi, pilotul olandez Max Verstappen a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Qatarului, transmis în direct pe Digi Sport.

Clasamentul piloților în sezonul 2021 din Formula 1

image.thumb.png.0413106a9ad2025e287957df4c90953e.png

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.