Jump to content

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021!


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Sportivul David Popovici (17 ani), legitimat la CS Dinamo, a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021.

image.thumb.png.088a9ad2c42897b7cad5fa5bd8b8f6a9.png

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021!

Popovici a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook: "Nominalizarea pentru Premiul Piotr Nurowski 2021 mă onorează şi sunt mândru că un român este apreciat de către Asociaţia Comitetelor Olimpice Europene (EOC) pentru titlul de „Cel mai bun tânăr atlet european” în sporturile de vară.

 

Votul şi ceremonia de premiere vor avea loc în timpul seminarului EOC din Samorin, Slovacia, în perioada 25-26 noiembrie 2021. Ţineţi-mi pumnii!", a scris Popovici.

 

 

"Fenomenalul" David Popovici se luptă pentru acest titlu cu Sky Brown din Marea Britanie (skateboarding), Adriana Cerezo Iglesias din Spania (taekwondo), Viktoria Listunova din Rusia (gimnastică artistică) și Adriana Vilagos din Serbia (atletism).

Robert Glință, discurs superb despre David Popovici. ”E senzațional ce reușește acest puștiulică! Unu la un miliard”

Glință l-a felicitat pe David Popovici după ce a câștigat medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatele Europene în bazin scurt (25 m):

 

"Maxime felicitări lui David. Este senzațional ceea acest puștiulică reușește la asemenea vârstă. Am văzut că s-a spus despre el că este unul la un milion, dar eu cred că este unul la un miliard. Ne bucurăm că, din când în când, mai sunt unii care scapă turma", a spus Glință.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.