Jump to content

Test Drive Unlimited 2

BlacckMann
 Share

Recommended Posts

La evenimentul Namco din Barcelona, Eden Studio a confirmat faptul ca insula Hawaii din Test Drive Unlimited, var fi inclusa si in Test Drive Unlimited 2, adaugand ca vom putea aprecia insula mai bine ca niciodata.

39235977555170701189.jpg

Totul va fi mult mai interesant, deoarece, in orice moment ne vom putea da jos din masina pentru a explora imprejurimile.

In timpul acestei etape vom putea interactiona cu alti jucători creand o retea sociala. Test Drive Unlimited 2, se dovedeste a fi un joc mult mai amplu decat primul capitol.

Titlu: Test Drive Unlimited 2

Gen: Racing Dezvoltator: Eden Studios Publisher: Atari

Data lansării: martie 2011

Limbi străine: engleză

Cerinte minime de sistem: O Sistem de operare: Windows XP SP2, Vista SP2, 7 o

Procesor: Intel Core2 Duo 1.8 GHz sau AMD Athlon X2 3800 sau mai bine O memorie: 1GB RAM o Grafica: ATI...

Intradevar Cerintele sunt pe masura dar la ce grafica si cat de real e jocul merita..

un link de download cevA? mi se pare interesant jocu :)>-

Eu zic ca poti cauta si tu pe google downloadarea jocului.. si da este un joc foarte frumos se vede dupa grafica..mi se pare una de milioane..

Cel mai usor de copiat si o modalitate rapida este sa il iei de pe torent TPB ;)

Ba cum l-ai jucat tu daca apare in Martie 2011?

Meriti 10 la suta warn!

Cum sa fii asa de but sa zici ca l-ai terminat::))...Are o grafica supre buna...daca imi va merge il voi incerca...

Ce grafica buna,numaidecit o s-a incerc joaca :X

Edit : am incercat-o si m-am dezamagit o grafica si un control al masinei oribil,prima parte mai tare mi-a placut.

Edited by mYsTeRiOo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.