Jump to content

Luigică` creations`

Luigi
 Share

Recommended Posts

Destul de buna ultima lucrare,dar puteai face ceva mai mult la ea, avand in vedere ca ai umblat doar pe la adjustments...

App, te am facut la battle'u ala :], incearca sa nu mai faci din plictiseala si sa lucrezi mai mult la ea, nu 5 minute si gata.

Keep it up ! Astept lucrarii noi :> :*.

Prima lucrare a mea, totul e ok, chiar daca nu ai facut nimic la ea doar adjustment, poti fi pacalit usor de stock. Textul strica, doar cel cu '' till i die ''. Cel cu Lexic e ok, doar e numele meu deci...

La cea cu planeta imi place totul pana la text, background alb, text negru si outer glow portocaliu :|, l-ai fi putut face alb cu outer glow alb, setat pe screen. Si sa il pui pe background albastru.

Mai lucreaza putin la lucrari, nu doar adjustments, si la integratul textului. Keep it up !

Edited by Lexic

Mai puteai lucra la ea, si puteai sa faci in asa fel incat culoarea predominanta sa fie roz.

Si dupa ce faci smudge, ai putea lucra la adjustments, gen blur, gradient mapuri, curves, color balance :-@.

Apropo textu... :-S

Keep it up !

Edited by Lexic

2wod1f8.png

E o.k dar brush-ul acela de pe fata personajului strica tot deoarece nu-i poti vedea intreaga fata.

Cea cu smudge cu text-ul pink ti-a iesit chiar foarte ok + ca ai integrat renderul bine dar textul lasa de dorit..

Ultima ti-a iesit chiar bine, doar ca ai fi putut lucra mai mult la integrarea renderului mai mult !

Huhuhu,mi laic..

Poate trebuia sa dai mai atent cu eraserul..

In rest,pentru o lucrare "de efect" imi place ;;).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.