Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

God of War este un joc foarte important pentru viitorul lui Steam Deck


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

kZl8RkO.jpg

 

PlayStation a dat lovitura cu portarea lui God of War pe PC, întrucât jocul a devenit cel mai bine cotat pe Steam, întrecând chiar și clasici precum Half-Life 2 și The Witcher 3. Și nu putea pica mai bine decât acum din punct de vedere al sincronizării, întrucât Valve se pregătește din greu pentru lansarea lui Steam Deck.

 

Reușita este cu atât mai importantă cu cât God of War nu a mai pus piciorul pe o consolă portabilă de ani buni. Iar unde Sony nu a vrut, sau nu a reușit să-l mai readucă pe Kratos pe un dispozitiv handheld, salvarea a venit din partea Valve și al sau Steam Deck.

 

Ținând cont de cât de bine este optimizat God of War pe PC, nu este de mirare că hardware-ul plăpând din consola portabilă reușește să ruleze opera celor de la SCE Santa Monica Studios. Acum rămâne să vedem cât de bine o să meargă și unde se va situa în sistemul Steam Deck Verified. Acesta din urmă se bazează pe patru categorii: Verified, Playable, Unsupported și Unknown. Adică similar cu clasificarea pe care o oferă ProtonDB pentru jocurile Steam care rulează pe Linux.

Asta este o reușită destul de importantă pentru ambele tabere. Pe de-o parte este Valve care reușește să aducă câteva jocuri foarte importante pe Steam Deck, iar de cealaltă parte îi avem pe japonezii de la Sony, pe care succesul lui God of War i-a pus cu siguranță pe gânduri și am putea vedea o colaborare fructuoasă care să ducă mai departe moștenirea lui PlayStation Vita.

 

Sursa: zonait.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.