delux23 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 OFF : Nu va inteleg . Va certati si aici . Nu e topic in care sa nu va certati si pentru ce ?! Pentru confruntarea timpurilor,vremurilor . Ca era mai frumos cand ... . Sunt vremuri si vremuri . E normal ca daca B-Zone a "crescut" sa mai existe si playeri care-l strica , care-l duc in jos . Dar aici ar trebui sa discutam despre cu totul altceva . ON : Asadar ... am intrat pe b-zone prin ianuarie 2009 si da,recunosc ca era mult mai frumos pentru ca eram un incepator si descopeream lucruri noi,prieteni . Totul era nou si poate de accea totul mi se parea mai frumos . De ce imi pare cel mai mult rau , e ca multi dintre prietenii,playerii buni ai serverului au plecat,s-au retras pe diferite motive . Apar desigur altii noi insa pot sa pariez pe faptul ca nu se vor ridica la inaltimea celor de atunci . In orice caz sunt multe momente faine ... greu de povestit insa . Eu unul imi amintesc de prima factiune (S.I) . S.I-ul de atunci cu , caed lider , kamikazes sublider , november,meghy,colgate(erduan),purice . Ne distram de minune . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.