Fafka Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Deci am avut Photoshop CS3 si mi-a expirat am bag serial number si dupa s-a dus si ala si dupa cand l-am redownloadat imi spunea acelasi lucru ca licenta a expirat in fine bla bla bla . Mi-am luat CS4 aceeasi poveste varianta trial 30 zile s-a dus serial numberile in fiecare zi trebuia sa bag unul diferit ca altfel nu mergea acum nu mai merge nici asta si daca il redownloadez imi spune acelasi lucru ca licenta a expirat. Ce sa fac ca de cumparat nu il cumpar ..si decat sa imi iau CS5 care am auzit ca are cv probleme si e putin complicat mai bine lasa..d'abia m-am obisnuit cu CS4 AJUTATI-MA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ia-ti Photoshop CS2 si downloadeaza de pe Google "Paradox" si asta genereaza seriale insa e doar pentru CS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Cauta un crack sau intra aici. ON: Iti recomand sa reinstalezi CS4 iar inainte sa intri in el copiaza cracku. Edited December 23, 2010 by sOuNdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Am sa incerc mai intai faza cu cracku,daca nu merge imi instalez CS2 ca si-asa am instalarea in PC Multumes!Revin cu edit daca merge vreo una. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Topic inchis, cumpara programul, nu incurajam pirateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts