Guest Pingu Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Nick-ul tau: roLexxX ScreenShot(s): - Descrierea bugului: :1. Poti sa sari de pe orice cladire iar cand ajungi jos scrii /stopanim si nu iti ia din viata.. asta poti sa faci si cand bei doza de suc de la sprunk etc.. sau cand cineva pune masina pe tine..(testat) 2. La jobul drugs dealer... Mai demult la mechanic daca punei 99999 la pay iti vinea dublu sau ceva de genu... Cred ca asa vine si la drugs dealer daca dai sell cu 9999(netestat) 3.La noua versiune 0.3c cand sari din masina cazi la roti si nu te mai poti ridica (si mori) daca nu apesi pe esc cateva secunde .(testat) 4.Daca serverul si tu ai un lag IMENs cand dai /rob o sa iti vina suma dublu (netestat) 5.Daca sari de undeva cand esti aproape de pamant dai /dance 3 si nu iti ia hp! (testat) 6.Daca iei foc si scrii /wave nu iti ia din viata! (testat) 7.Cand iei droguri si te sui intr-o masina iei W ptr Drunk Driving ! (testat) 8.Daca stai in vanul de rob si cineva da find pe tine dispare (testat,) sau daca ti-l fura si ajunge la check point tie iti dispare masina ! 9.Daca ai deagle si mori la event in gsls te da la casa lu Lordyx fara sa ai rent (cateodata mi sa intamplat) (testat).. 10. Daca te duci la benzinarie si dai /get fuel zice ca iti da 10 percente pe 200cash iar cand dai /fillcar iti pune 20 ! Si mai sunt multe dar le-am uitat.. (testat) 11.Daca ai/n-ai licenta de condus si te duci la o masina de acolo , dai G si apoi F spune ca ai picat examenu fara sa dai /exam !(testaT) http://img.b-zone.ro/images/58851384981883229944.png http://img.b-zone.ro/images/96643727079697570506.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Nu vreau sa te descurajez ( sau sa ma bag ) dar trebuia sa faci cate un ss pt. fiecare bug ,astfel incat RazR sa vada exact care e problema...nu sa se apuce de testat ,etc... Cei drept,majoritatea bugurilor sunt adevarate ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Druga 2 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 6.Daca iei foc si scrii /wave nu iti ia din viata! (testat) Si daca dai /pee nu-ti ia hp Nick-ul tau: roLexxX ScreenShot(s): - Descrierea bugului: :1. Poti sa sari de pe orice cladire iar cand ajungi jos scrii /stopanim si nu iti ia din viata.. asta poti sa faci si cand bei doza de suc de la sprunk etc.. sau cand cineva pune masina pe tine..(testat) 2.Daca serverul si tu ai un lag IMENs cand dai /rob o sa iti vina suma dublu (netestat) 3.Daca sari de undeva cand esti aproape de pamant dai /dance 3 si nu iti ia hp! (testat) 4.Daca iei foc si scrii /wave nu iti ia din viata! (testat) 5.Daca ai deagle si mori la event in gsls te da la casa lu Lordyx fara sa ai rent (cateodata mi sa intamplat) (testat).. Da mai bine pe astea nu le raportai..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL xD Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Apropo la Mechanic iti datea dublu pe client 0.3b dar pe 0.3c iti da normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Univel Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 La "7" nu e bug , e asa de mult timp. Si la "1" merge orice anim, am testat si eu. Si mai este un bug , cand te omoara un cop , si tu esti in masina , te da pe un camp cu o tigara in mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 deci: report 3 - te referi cand sari din masina in timpul mersului? , daca e asa nu cred defapt nu are cum ptr ca masina pleaca inainte si tu ramai, am facut si eu asta de multe ori si nu mi sa intamplat report 7 - Am testat eu asta azi, nu am luat Wanted, si luasem vro 30-40 grame drugs , am mai vazut ceva de genul mai devreme (un topic) report 10 - mie unu imi scrie ca imi dai 20 % si imi ia 400$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRC1 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 7=drug,drunk iti da crima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Mai bine nu postai bug-urile astea , strici serverul .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 @1 Cred ca merge cu orice anim.. @2 Nu cred ca exista bugul.. @3 Acum nu se mai intampla, se intampla uneori sa mori dintr-o data @5 Asta nu e tot ca 1? o_O @6 Merge cu mai multe /anim-uri, wave, bomb, pee.. in general cele care implica miscarea caracterului @10 Asta cred ca inca e asa.. inainte puteai da /engine ; /fill ; /engine repede si puteai pleca, primeai fuel oricum, sau daca dadeai /get fuel dupa /fill iti facea plinul repede, astea au fost rezolvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Nu cred ca mai exista bugul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 1. SA-MP bug 2. A fost rezolvat mai demult 3. Nu mai e 4. Nu-i adevarat 5. Aceasi chestie ca la 1, SA-MP bug 6. SA-MP bug 7. Rezolvat 8. Nu prea am inteles ce vrei sa zici 9. Nu prea cred 10. A fost rezolvat mai demult 11. Rezolvat la urmatorul restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.