Jump to content

Bug poker

ROBBEN ToV
 Share

Recommended Posts

*nu chiar bug* 

1. Daca ai un vehicul in bazar si acesta este cumparat de cineva, primesti banii in mana.

Ieri eram la poker cu 900k si intre timp am vandut un vehicul de 6.4kk, fara sa vad, nu eram atent doar la joc. La un moment dat am vrut sa dau all in, stiind ca am <900k, dar de fapt eu aveam >6.4kk.

2. Daca intru la masa 3 (masa de 50k) cu fix 50k si sunt big blind sau small blind, platesc acel blind inainte cu 6 secunde sa inceapa runda si apoi ma scoate automat de la masa. Nu era corect sa poti ramane la masa pana ajungi la 0$ din moment ce ai avut 50k cand ai intrat la masa?

3. Daca sunt 3+ jucatori implicati intr-un pot si cea mai buna mana o are un jucator care castiga doar o parte mica din pot, pariind mai putini bani, restul potului este returnat celor implicati. In mod normal restul potului ar trebui sa fie castigat de urmatoarea cea mai buna mana din ierarhie.

On 6/22/2022 at 1:57 PM, ROBBEN ToV said:

Daca ai un vehicul in bazar si acesta este cumparat de cineva, primesti banii in mana.

Ieri eram la poker cu 900k si intre timp am vandut un vehicul de 6.4kk, fara sa vad, nu eram atent doar la joc. La un moment dat am vrut sa dau all in, stiind ca am <900k, dar de fapt eu aveam >6.4kk.

Fixed

Daca intru la masa 3 (masa de 50k) cu fix 50k si sunt big blind sau small blind, platesc acel blind inainte cu 6 secunde sa inceapa runda si apoi ma scoate automat de la masa. Nu era corect sa poti ramane la masa pana ajungi la 0$ din moment ce ai avut 50k cand ai intrat la masa?

Daca sunt 3+ jucatori implicati intr-un pot si cea mai buna mana o are un jucator care castiga doar o parte mica din pot, pariind mai putini bani, restul potului este returnat celor implicati. In mod normal restul potului ar trebui sa fie castigat de urmatoarea cea mai buna mana din ierarhie.

That's how the system was made. 

On 6/25/2022 at 6:37 PM, ROBBEN ToV said:

*edit*

Care-i faza cu sistemul asta, care sunt sansele de castig?

>> https://imgur.com/a/322Eyik

To clear things out, this system doesn't give you more chances if you put more money in it. 

The slot chances are VERY low

- 1% Chance for all types

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.