KroKz. Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Your nickname:KroKz. Server:rpg.b-zone.ro Description of the bug:Am terminat de 5 ori questu-rile mirelei, cand dau /mirela imi arata ca am inceput de 4/5 ori, dar am primit roata norocului si gen am terminat 5/5 dar tot sta 4/5. Si nu pot lua alte task-uri ca deja imi scrie ca am terminat pe ziua de azi. Screenshot(s):https://imgur.com/a/w3Mr5aF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Asa arata cand recuperezi. Dupa ora 00:00 isi revine si arata din nou 1/5 cand incepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts