MrBoostDePeRPG2 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) Salut am Windows 11 PRO 64bit, 16gb RAM DDR4 frecventa 3200Mhz, 1TB M2 SSD si placa video Nvidia 3050 (mai pe scurt am un laptop Nitro 5 Asus) i-am dat si update la placa video la driver si tot iau crash uitati aici video-ul da-ti direct la 4:36 daca nu vreti sa il urmariti pe tot. Eu am filmat tot sa nu ziceti ca fac misto. Si mi-am instalat si toate C++ adica toate versiunile posibile ca SAMP-ul sa ruleze cat mai smooth: Astept raspunsurile voastre, multumesc ❤️ Edited August 18, 2022 by MrBoost.Paramedics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selah Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Salut, Credeam ca iei crash de la un mod, dar e GTA SA default, crashul pare ca e provocat de sd pistol. Ai incercat sa tragi cu el inafara misiunii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBoostDePeRPG2 Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Am sa incerc sa trag si in unii jucatori cand ajung acasa, momentan sunt pe afara. Am uitat sa precisez ca am samp addon-ul instalat de pe forum la moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selah Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Am o presimtire ca e de la sunetul de la sd pistol. Incearca niste moduri de sunete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBoostDePeRPG2 Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Bun, am ajuns acasa hai ca incerc niste sunete de pe modurile de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBoostDePeRPG2 Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 (edited) Nu, am incercat si de pe alte website-uri sa schimb sunetul de pe arme? Ce sa mai incerc? Am tras si cu el inafara misiunii am tras in jucatori dar se pare ca nu ia crash, doar pe bots de la misiuni. Edited August 18, 2022 by MrBoost.Paramedics Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBoostDePeRPG2 Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Clar de imi raspunde cineva eu am treaba pe samp si pe voi nici nu va intereseaza o sa re-instalez gta san andreas-ul si am sa testez modurile care imi da crash ca voi nu puteti sa imi raspundeti smr eu. Puteti inchide topicul ca va ia 3 zile sa imi raspundeti la o intrebare atat de "grea" T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 18 hours ago, MrBoostDePeRPG2 said: Nu, am incercat si de pe alte website-uri sa schimb sunetul de pe arme? Ce sa mai incerc? Am tras si cu el inafara misiunii am tras in jucatori dar se pare ca nu ia crash, doar pe bots de la misiuni. Scoate modul KMF pentru a nu mai lua crash cand tragi in actori. 18 hours ago, MrBoostDePeRPG2 said: Clar de imi raspunde cineva eu am treaba pe samp si pe voi nici nu va intereseaza o sa re-instalez gta san andreas-ul si am sa testez modurile care imi da crash ca voi nu puteti sa imi raspundeti smr eu. Puteti inchide topicul ca va ia 3 zile sa imi raspundeti la o intrebare atat de "grea" T/C. Învață să ai răbdare, nu sta nimeni 24/7 să ofere răspunsuri, le primești în funcție de timpul liber al fiecăruia, dacă dorește să te ajute, etc, nu e nimeni obligat să o facă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Topic inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts