Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

”Nu știu cine e mai util echipei”. Gigi Becali așteaptă ”testul” cu Universitatea Craiova pentru verdict

Horia.
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)

”Nu știu cine e mai util echipei”. Gigi Becali așteaptă ”testul” cu Universitatea Craiova pentru verdict

Gigi Becali (64 de ani) așteaptă partida de pe Arena Națională pentru a trage concluzia legată de cel mai util fotbalist din apărarea roș-albaștrilor. 

”Nu știu cât contează revenirea lui Cristea, nu știu cine e mai util echipei. Depinde de jocuri. Am jucat cu Voluntari, stai sa vedem. Acum îl vedem pe Cristea, după ce jucăm cu Craiova”, a spus Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit și despre Joyskim Dawa (26 de ani), care nu a fost în lot pentru meciul de la Voluntari.

Gigi Becali, verdict în cazul Dawa

Camerunezul, dar care are și cetățenie franceză, a fost învoit câteva zile pentru a fi prezent la funerariile socrului său.

”Dawa? Ce e cu el? A fost la o înmormântare. El este un jucător valoros, face greșeli, dar e puternic, are viteză și ai nevoie de astfel de jucători când ai meciuri mai tari.

Dar cel mai important și cel mai important pentru noi este să ne clasăm la început de play-off pe primul sau al doilea loc. ca să nu mai depindem de alții în lupta pentru titlu”, a adăugat Becali.

Sursa

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.