Jump to content

”E unic! La asta nu mă așteptam”. Aspectul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Horia.
 Share

Recommended Posts

ilie-dumitrescu

Arsenal a pierdut restanța din etapa a 12-a din Premier League cu Manchester City, scor 1-3, și i-a cedat trupei lui Pep Guardiola fotoliul de lider în Anglia.

Ilie Dumitrescu: ”La asta nu mă așteptam. Benardo Silva, fundaș stânga”

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1, după golurile lui De Bruyne și Saka, din penalty. Grealish și Haaland i-au adus victoria lui Manchester City, iar în urma acestui rezultat cele două formații au făcut rocada în clasament. Arsenal are, însă, un meci mai puțin disputat.

Tactic, Pep Guardiola a fost peste fostul său colaborator Mikel Arteta, iar un aspect al strategiei antrenorului lui Manchester City l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu.

”Grealish rămânea în locul lui Silva în mijloc și imediat cum se pierdea mingea, Silva se retrăgea acolo în spatele lui Grealish, fundaș stânga. E unic, la asta nu mă așteptam. Bernardo Silva să se transforme în fundaș stânga”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Euro Fotbal.

Posturile pe care evoluează de obicei Bernardo Silva sunt la mijlocul terenului, în spatele atacantului sau în dreapta compartimentului ofensiv.

Sursa

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.