Jump to content

Variantele luate în calcul de Lionel Messi în privința viitorului său


Mr.Vasi
 Share

Recommended Posts

SOCCER: FEB 19 Ligue 1 - LOSC Lille at Paris Saint-Germain

 

Leo Messi (35 de ani) mai are contract cu PSG doar până la finalul stagiunii, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii au intrat în impas.

 

Atacantul sud-american pare că nu mai este convins să continue la gruparea din Ligue 1, asta după la sfârșitul anului trecut lucrurile păreau ca și rezolvate în privința prelungirii contractului.

 

Leo Messi s-a decis: Barcelona sau PSG

În aceste zile, reprezentanții clubului discută cu tatăl fotbalistului, Jorge Messi, pentru a găsi o variantă convenabilă pentru ambele părți.

Conform jurnalistului Gaston Edul, Messi s-ar fi decis în privința viitorului său. Concret, atacantul nu ia în calcul alte variante din Europa în afară de PSG și Barcelona.

 

Motivul acestei decizii ar fi strict legat de familia argentinianului, care s-a adaptat cu greu la Paris, și ar fi dificilă o nouă mutare într-un oraș necunoscut.

Sursa citată mai precizează că nu au existat până în acest moment discuții decât cu reprezentanții celor de la PSG.

 

Alte variante care ar mai putea fi luate în calcul pentru Leo Messi ar fi Inter Miami și Al Hilal.

 

Xavi îl vrea pe Leo Messi înapoi la Barcelona

Tehnicianul formației blaugrana, Xavi, a fost chestionat cu privire la situația sud-americanului de la PSG și nu s-a ferit în a-i face o invitație publică acestuia de a întoarce în Catalunia.

 

Ibericul spune că argentinianul nu ar avea dificultăți în a-și găsi locul în echipa sa și chiar a continuat și a confirmat că "ușile sunt deschise" pentru atacantul care joacă acum la PSG.

 

"Messi știe că Barcelona e casa lui și ușile sunt deschise, am spus asta de multe ori. E prietenul meu, sunt în contact permanent, o potențială revenire e doar în mâinile lui. Leo e cel mai bun din istorie, ar avea mereu loc în echipă", a spus Xavi, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

 

"Șeicii" vor să "rupă" tripleta de atac Messi-Neymar-Mbappe

Șefii campioanei Franței încep să creioneze deja planurile pentru sezonul viitor, iar prima decizie importantă ar fi fost deja luată, anunță presa din Hexagon.

 

Se pare că "Șeicii" nu sunt convinși de eficiența tripletei de atac Messi-Neymar-Mbappe, iar în cazul în care echipa nu trece de Bayern și părăsește UCL iar în optimi, atunci vor există permutări la nivelul compartimentului ofensiv.

 

Conducătorii grupării l-au făcut pe Mbappe "de neatins" în această speță, urmând ca ori Neymar, ori Messi, să fie sacrificat.

 

Brazilianul pare a fi alesul, dar eventuale decizie a argentinianului de a nu prelungi contractul ar urma să-i scutească astfel pe "Șeici" de luarea unei decizii controversate.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.