Jump to content

The Godfather II

Gabiiii
 Share

Recommended Posts

The GodFather 2

Cerinte minime (Lasttorents):

Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz/AMD Athlon64 3000+, or any Athlon64 X2/Core Duo processor)

Memory: 1 GB for XP/2 GB for Vista

Hard Drive: 9+ GB Free

Video Memory: 256 MB* (Please Check Below)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Trailer (Youtube)

http://www.youtube.com/watch?v=vICa7y_lSQk

Descriptie (personala)

Jocul este unul foarte reusit.Cerintele nu sunt deloc mari. Jocul poarte rula pe XBOX/PC/PS3 . Jocul,inainte sa apara a fost foarte mediatizat in presa jocurilor si pe tot felul de site-uri . Se bazeaza pe Filmul The Godfather , care se bazeaza la randul lui pe razboiul mafiotilor de pe atunci . Eu unul , nu sunt chiar in totalitate multumit de grafica acestuia, nici de story line . Jocul il recomand iubitorilor de shootere . Furt-ul este in floare . Omorarile silent a persoanelor nu ia deloc amploare. Ce m-a bucurat foarte mult este ca personajele sunt aproape aceleasi ( Michael Corleone etc... ) . Partea intai nu are legatura cu The Godfather II . Vi-l recomand

Edited by EddieCaponeee

Pfff... Eu am Windows 7 , dar asta e . Mafia 2 il intrece la grafica cu mult si la soryline Mafia 2 are un avantaj . Dar The Godfather este mult mai intercativ , poti sa jefuiesti banci , magazine , benzinari alea alea .

Incercati sa nu mai postati aiurea, orice mesaj scris trebuie argumentat cu mai mult de 3-4 cuvinte.

Prima serie am inteles ca a fost slaba, am apucat doar sa joc The Godfather 2, personal imi place acest joc deoarece povestea este foarte reala, mai ales cand ajungi tu "DON" si controlezi o familie. Dupa parerea mea, jocul merita nota 8-9.

Incercati sa nu mai postati aiurea, orice mesaj scris trebuie argumentat cu mai mult de 3-4 cuvinte.

Prima serie am inteles ca a fost slaba, am apucat doar sa joc The Godfather 2, personal imi place acest joc deoarece povestea este foarte reala, mai ales cand ajungi tu "DON" si controlezi o familie. Dupa parerea mea, jocul merita nota 8-9.

Iti propun sa joci si prima parte,dupa parerea mea,are un storyline mult mai adevarat ,si mult mai bine relatat fata de film...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.