Jump to content

„Ești îndrăgostită de Djokovic?” Răspunsul oferit de Andreea Prisacariu

Damiyah
 Share

Recommended Posts

Andreea Prisacariu Novak Djokovic Tenis ATP Tenis WTA Romania

Andreea Prisacariu (23 de ani, 408 WTA) este mare admiratoare a numărului 1 ATP, Novak Djokovic, dar și a echipei naționale de fotbal a Serbiei.

Sportiva din România a fost întrebată, referitor la pasiunea sa pentru sârbi, dacă ar avea o pasiune aparte pentru „Nole”, jucătorul care a ajuns la 22 de Grand Slam-uri cucerite în proba individuală, în prima lună a acestui an. 

Andreea Prisacariu: „Doamne, întrebarea asta e pe bune? Omul ăsta, practic, m-a 'crescut'.”

„Ești îndrăgostită de Novak Djokovic sau doar îl admiri, la fel cum o facem noi, ceilalți? Un fan din SUA,” s-a semnat unul dintre urmăritorii jucătoarei de tenis din Iași.

„Doamne, întrebarea asta e pe bune? Omul ăsta practic m-a 'crescut'. Cum poți să mă întrebi asta? Am crescut urmărindu-l la televizor. Nu mai putem să apreciem alți oameni, în zilele astea, doar pentru că putem? E una dintre sursele mele de inspirație! Nu sunt îndrăgostită sau alte lucruri de genul. E, pur și simplu, admirație și fascinație pentru munca sa,” a răspuns Andreea Prisacariu, dintr-o poziție defensivă. 

Hănescu povestește ce fel de om era Nadal, în perioada lui de glorie și cum s-a simțit să îl înfrunte pe zgură

https://www.sport.ro/tenis/zesti-indragostita-de-djokovic-raspunsul-oferit-de-andreea-prisacariu.htmlSursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.