Jump to content

King LeBron James! Starul din NBA după ce a stabilit încă un record: ”Nici nu știam, mi-au spus colegii”

Damiyah
 Share

Recommended Posts

Lebron James Los Angeles Lakers Memphis Grizzlies NBA Wilt Chamberlain

LeBron James continuă să stabilească recorduri. La meciul câştigat de Los Angeles Lakers cu Memphis Grizzlies, scor 117-111, după prelungiri, a devenit cel mai în vârstă jucător din istoria NBA care a marcat 20 de puncte şi a reuşit 20 de recuperări într-un joc de play-off, la 38 de ani şi 115 zile.

Al doilea record al sezonului pentru LeBron James

Este un sezon record pentru „King LeBron”, după ce la începutul lunii februarie a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA.

Recordul anterior a fost deţinut de legendarul pivot Wilt Chamberlain care a obţinut o astfel de performanţă la 36 de ani şi 262 de zile, pe 10 mai 1973.

LeBron James: ”Nu e prea rău”

„Mă surprind uneori? Da. Când colegii mei mi-au spus că am ajuns la 20 de puncte şi 20 de recuperări, nici nu ştiam. 

Este prima dată când obţin această performanţă în cariera mea. Am realizat multe lucruri de-a lungul carierei, dar niciodată 20 de puncte şi 20 de recuperări, aşa că nu e prea rău” a subliniat noul deţinător al recordului.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.