Jump to content

"Piercing"

Marleyyy
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca tot mai multi adolescenti , isi dau tot mai multe piercing'uri ( in ureche , mana , nas , spranceana , buric , sani... etc.) . Aveti piercing/uri ? O sa va dati ?

ON: O sa imi dau un piercing in ureche , nu il dau pentru ca mi'au zis prietenii , sau sa demonstrez ceva .. il dau pur si simplu pentru mine , nu pentru altcineva ....

OFF: In acest topic , va prezentati doar opinile personale despre piercing , nu ii sfatuiti pe ceilalti daca nu cunoasteti , gen: te doare , ti se infecteaza cu sfaturi gen : locuri speciale unde se pot da aceste "gauri" ... Sper sa fiie un topic APRECIAT si luat in SERIOS!

Edited by zCAIOz

Am avut in ureche si acum am in limba

In ureche mi-am dat singur,cred ca este cel mai simplu loc unde iti poti da,si nu m-a durut deloc

In limba mi-am dat la Salon , si pot spune ca nu e dureros ci mai mult enervant prima saptamana , pana se dezumfla , deoarece nu poti manca,si te doare suportabil,cand mananci chestii pe care trebuie sa le si mesteci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.