Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum a reușit Floyd Mayweather să câștige 180 de milioane de dolari


Damiyah
 Share

Recommended Posts

Floyd Mayweather Box Floyd Mayweather avere

Se spune ca banii nu conteaza, banii rezulta. Floyd Mayweather este cel mai bun exemplu din acest punct de vedere. Toata cariera sa a fost consturuita pentru a incasa cat mai putine lovituri si a castiga foarte multi bani.

Ani de zile Floyd a asteptat un adversar care sa-i ofere sansa de a da lovitura financiara finala.

 

Acest adversar a fost Manny Pacquaio. Cu toate astea meciul era mai gata sa nu se intample.

 

Desi Floyd a facut tot ce era nevoie pentru a primi ceea ce isi dorea, Bob Arum, promotorul care incerca sa puna meciul pe picioare, a facut o serie de greseli uriase care au oprit orice negociere. De trei ori s-a discutat despre meci si de doua ori meciul a fost amanat.

 

Daca prima data Arum a fost de vina, a doua oara Floyd a pus la cale un plan prin care sa fie sigur ca va avea de castigat. A cerut ca Pacquaio sa fie supus testelor antidoping precum orice sportiv olimpic, iar Manny a refuzat.

 

Spre furia uriasa a publicului, Floyd l-a declarat dopat pe Manny si a spus ca nu lupta. Doar ca acest tertip nu a facut altceva decat sa creasca interesul pentru meci. Milioane de oameni isi doreau sa-l vada pe Floyd distrus de Pacquaio.

 

Cum a reușit Floyd Mayweather să câștige 180 de milioane de dolari

 

Vesnica poveste a baiatului bun si sarac ce lupta cu cel rau si bogat, desi amandoi sunt milionari, a inceput sa prinda aripi.

 

Asa ca dupa multe negocieri, Floyd a reusit sa primeasca 180 de milioane de dolari pentru un meci cu un adversar care avea deja o accidentare extrem de urata la umar, dar care nu putea sa refuze oferta de 120 de milioane de dolari, cea mai mare suma din cariera sa.

 

Planul lui Floyd functionase si pentru a face si mai mare controversa a folosit o perfuzie de rehidratare dupa cantarul oficial, procedura medicala la limita regulamentului, dar care l-a infuriat si mai tare pe Pacquaio.

 

Asa se face, ca pentru 180 de milioane de dolari, Floyd a devenit cel mai urat boxer al tuturor timpurilor.

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.