Jump to content

Hagi a sunat în emisiune, deranjat că nu se vorbește suficient de Farul » Naum i-a dat replica: „Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul!”

Bodii
 Share

Recommended Posts

source(click)

Gică Hagi / Sursă foto: GSP

Gheorghe Hagi a continuat, joi seara, seria intervențiilor tăioase din ultimele săptămâni. Antrenorului liderului Farul a insistat să intre în direct la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, deranjat că în studio nu se vorbea despre victoriile dobrogenilor contra FCSB din sezonul regulat.

• Farul - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Mai sunt doar câteva zile până la meciul care îi poate aduce Farului cel de-al doilea titlu din istorie, iar presiunea se simte din plin atât în tabăra „marinarilor”, cât și la FCSB. Pe Hagi l-a deranjat faptul că pe durata emisiunii se amintise despre ultimul meci direct, câștigat de roș-albaștri pe Arena Națională, și nu despre cele două succese ale constănțenilor din prima parte a sezonului, 3-1 și 3-2.

Hagi a sunat în emisiune: „Dați și victoriile noastre, nu doar victoria lor!”

„Poate dați și victoriile noastre, nu doar victoria lor! Ar fi bine să dați și victoriile noastre, ambele din sezonul regulat”, și-a început Hagi intervenția, „Regele” primind răspunsul din partea moderatorului Radu Naum. 

„Le-am dat înaintea meciului de play-off! Hai, mă, Gică, doar nu ne faci programul! Am zis că ne concentrăm pe play-of, ne concentăm pe Farul - FCSB, pe ce au făcut între ele, cum au jucat”.  

Hagi a continuat apoi: „În campionatul regular, avem mai multe puncte decât ei. Nu le ascundeți, nu dați doar victoria lor! Arătați și golurile noastre, dați-ne și nouă moral înainte de meci. Sunt mici detalii, sigur, dar ele fac diferența!”, a spus antrenorul liderului. 

Aflat în studio, editorialistul GSP Cristi Geambașu a intervenit: „Gică, părerea telespectatorilor e că există un curent pro-Farul în România!”. Imediat a venit și replica lui Hagi: 

„Asta o spuneți dumneavoastră! Dacă lumea ține cu Farul, ține pentru că Farul e cea mai bună în sezonul 2022/2023, e echipa care a jucat cel mai bun fotbal! Că și-a câștigat suporteri e meritul acestui club, meritul acestui oraș. La începutul campionatului, nu ne dădea nimeni nicio șansă, din contră, ne-ați pus la retrogradare”. 

Tehnicianul a făcut apoi referire la articolul publicat astăzi pe GSP.ro, cel care analiza parametrii fizici ai fotbaliștilo de la FCSB: „(...) Cum am citit azi-dimineață, că FCSB stă mai bine fizic decât echipele din Champions League. Uitați-vă și la cifrele noastre. N-ați pomenit nimic! La noi nu se fac statistici Eu cred că lucrurile trebuie să fie echidistante!”. 

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.