Jump to content

[Cleo] Auto key press

Phantom.
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am nevoie de un pic de ajutor, am inceput lucrul la un script si am nevoie de asa o chestie ca cand ajunge la anumite coordonate sa apese automat pe un buton anume. Ceva gen Auto key press... Multumesc anticipat

Edited by PuffDady.

Salut,

În primul rând scuze pentru întarziere, sper că mai ai nevoie totusi. În altă ordine de idei, ceea ce tu vrei să faci îți spun de la început că o să provoace lag clientului de joc si o multitudine de crash-uri fregvente deoarece pozitia ta o sa fie verifica în fiecare mili secundă, mai exact de 1.000 de ori într-o singură secundă, dacă cu toate acestea vrei să încerci aceasta variantă îți pot lasa o sursă orientativă pentru ceea ce tu ai nevoie și să experimentezi să vezi cum se manifestă.

if 00EC: actor $PLAYER_ACTOR sphere 0 near_point X Y radius 10.0 10.0
then
	wait 0
	0C72: set_virtual_key Z down true
	wait  50
    0C72: set_virtual_key Z down false
end

X - Coordonata X a pozitiei de verificat

Y - Coordonata Y a pozitiei de verificat

10.0 - Raza/Inaltimea de verificat

Z - ID-ul tastei virtual in format decimal.

Pentru ID-uri apasi F12 in SB, apesi pe +-ul de la Cleo 3 Code Library, apoi pe Virtual Key Codes, cauti tasta dorita de apasat, si treci ID-ul de la coloana Decimal.

• Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.