Jump to content

Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore: Carlos Sainz pleacă din pole-position duminică


South Simon
 Share

Recommended Posts

Jmg9NjM2Jmhhc2g9YjE0ZDFkZWVkZjZjYTc3YjU3

 

Pilotul spaniol Carlos Sainz jr (Ferrari) va pleca din pole position duminică, la Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, ce se va desfăşura pe circuitul urban Marina Bay.

Cursa de Formula 1 de la Singapore poate fi urmărită duminică, de la ora 14:55, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

 

Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, LIVE VIDEO, 14:55, Digi Sport 1: Carlos Sainz pleacă din pole-position

 

Sainz Jr obţine astfel al doilea pole position consecutiv după ce a obţinut cel mai bun timp în calificări, acestea fiind în schimb un dezastru pentru campionul mondial Max Verstappen (Red Bull) care nu a reuşit să se califice în Q3 din cauza rezultatului slab din şedinţa a doua a calificărilor.

Tot din linia întâi, dar de pe poziţia a doua va lua duminică startul britanicul George Russell (Mercedes), din linia a doua vor pleca monegascul Charles Leclerc (Mercedes) şi britanicul Lando Norris (Mc Laren-Mercedes), iar din linia a 3-a vor pleca britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) şi danezul Kevin Magnussen (Haas-Ferrari).

 

F6J3_x1aAAACOcR?format=jpg&name=small

 

 

 

Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.