.Mihai Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Buna ziua, fac acest topic pentru a va cere ajutorul, de 2 zile tot caut modul de fast screenshot fara succes, nu reusesc sa il gasesc nicaieri, ultima mea speranta este sa aiba cineva un link valid sa sa ma poata ajuta direct cu fisierul fastscreen.asi, am nevoie sa fac destul de multe screenshoturi in joc si este destul de enervant acel freeze de cateva secunde, am si alte aplicatii cu care pot face ss dar imi place mai mult varianta direct din joc, multumesc anticipat pentru ajutor si timpul acordat! O zi cat mai frumoasa si un gameplay cat mai placut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) R.I.P. zippyshare. Poți găsi dacă folosești direct numele fișierului în bara de căutare însă nu știu cât de sigur e acel mod. Astăzi am identificat și scanat două fișiere prezentate ca fastscreen.asi, respectiv fastscreenshot.asi, iar virustotal mi-a semnalat prin 20+ antiviruși prezența mai multor viruși tip trojan. Alt site mi-a arătat că sunt curate. Se poate să fie intr-adevăr ceva periculos pe acolo sau doar o confuzie, cum se întâmplă și cu sampfuncs-ul vechi (detectat ca infectat). Decizia îți aparține. Edited October 8, 2023 by Tupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mihai Posted October 8, 2023 Author Share Posted October 8, 2023 Am incercat toate variantele posibile insa in afara de link-urile ce sunt pe zippyshare si nu merg sau imi da alte rezultate precum amazing screenshot ce este cu totul altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) Nu aveţi voie să cereţi moduri, nici aici, nici în cadrul altor forumuri pentru a evita primirea de keyloggere, viruşi, ş.a.m.d. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului şi ştergerea conţinutului din postare, pentru comentarii sau dacă topicul are linkuri suspecte. Pentru moduri aveţi forum.b-zone.ro/mods, acolo aveţi moduri sigure şi modul de instalare al acestora. Doar dacă o postare conține un link sau mai multe, se va șterge conținutul. Edited October 8, 2023 by Tupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts