HypnoZaFTW Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Step up 3D #Gen: Drama,Music,Romance. #Drirector: Jon Chu #Stars: Sharni Vinson, Rick Malambri and Adam G. Sevani #Description: Producătorii continuă franciza de success Step Up, de data aceasta în 3D. În STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri şi trupuri în mişcare, cu un plus de emoţie, pasiune şi suspans conferite de tehnologia 3D de vârf.Luke este un dansator de street-dance orfan, care încearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din… #Trailer: #Parerea mea: Acesta a fost un film pe care mam uitat intr-o zi la el si ma impresionat FORATE tare iar dupa aceea mam uitat la el in fiecare zi timp de 3-4 zile.Deci vil recomand din toata inima.Vizinoare placuta. Sursa: www.cinemagia.ro...ceva am scris si eu din ce am vazut...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Foarte frumos acest film, imi place mult. Am vazut si celelalte Step Up, ador actiunea si dansurile din el Un cuvant : Superb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSuperBoy Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Foarte fain bravo mai ales muzica aia:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Am privit toate 3 filme,un si dansuri superbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mApY Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Foarte frumos acest film l-am vazut de 2 ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Foarte frumos filmul este cel mai bun film Dance dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Oasis9 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 am vazut toate Step up, ultimu dupa mine este cel mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts