Jump to content

Ofertă de 8.500.000€ pentru Florinel Coman! Cât a cerut Gigi Becali. ”Îl dă și cu 4 acum”


TLG Golanucatani
 Share

Recommended Posts

florinel-coman

Florinel Coman (25 de ani) este cel mai în formă jucător al FCSB-ului, iar Gigi Becali speră să-l vândă în viitorul apropiat în schimbul a 5 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere a contractului fotbalistului.

Totuși, patronul roș-albaștrilor ar fi putut încasa o sumă mult mai mare pentru Coman în urmă cu câțiva ani, când a primit o ofertă de peste 8 milioane de euro din partea unei formații din Portugalia, cel mai probabil Sporting Lisabona.

Giovanni Becali: ”Pentru Florinel au fost oferte de 8,5 milioane de euro. A cerut 15-17”

Giovanni Becali, vărul finațatorului de la FCSB, susține că omul de afaceri din Pipera a cerut dublu și afacerea a picat. Agentul FIFA este de părere că situația în care se află acum Coman este asemănătoare cu cea a lui Florin Tănase, care a plecat până la urmă pentru doar 3 milioane de euro, după ce Gigi Becali a solicitat și 15 milioane.

 

Florinel Coman poate obține transferul mult visat! Un club din Italia l-a urmărit la derby-ul cu Rapid

”Pentru Florinel au fost oferte, de 8 milioane, 8,5 milioane de la o echipă importantă din Portugalia, dar clubul a plusat, s-a cerut o sumă mult mai mare. 10 milioane? Era bine dacă cerea atât, s-a ajuns la 15-17 milioane, Doamne Ferește, la fel cerea și pe Tavi Popescu, niște sume incredibile. Acum dacă vine cineva și dă 2-3 milioane, îl dă Gigi imediat.

 

Coman are 5 milioane clauză, dar Gigi îl dă, cred, și cu 4 milioane. Așa era și cu Florin Tănase, cerea 10-15 milioane pentru el, până la urmă l-a dat cu 3 milioane. Așa este, Gigi se credea deja în Europa și acum nu mai vine nimeni, poate din Arabia Saudită, dar acolo nu avem intrări multe, știm antrenori, dar la echipe mai modeste”, a transmis Giovanni Becali, conform Fanatik.

 

 

Sursa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.