Masyaf Posted February 12 Share Posted February 12 Descriere: New Spawn Poze / Video: - Link de descărcare: - Sursa (opțional): - Alte precizări: 42 de obiecte folosite, si 8 obiecte sterse. Nu am texturat intreg aeroportul,dar pentru spawn ar fi decent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Oxlong Posted February 12 Share Posted February 12 Este foarte frumos, consider că poți să adaugi mai multe detalii, iar pentru a fi luat în considerare spre a fi implementat, cu siguranță trebuie modificat puțin mai mult. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted February 17 Share Posted February 17 Mie unul îmi place, nu trebuie prea multe obiecte la spawn pentru ca pe lângă numărul mare de jucători, dacă sunt și multe obiecte se lăguiește și mai tare, mi se pare arhi-suficient așa cum e, este făcut cât de cât cu gust. Felicitări! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted February 23 Share Posted February 23 Mulțumim pentru creație ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts