Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Ana Bogdan, răsplătită după finala Transylvania Open. Câte locuri a urcat în clasamentul WTA


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

WTA250 Tournament: Transylvania Open 05-11 February 2024, Cluj-Napoca WTA250 Tournament: Transylvania Open,quarter final

 

 Ana Bogdan a pierdut finala Transylvania Open în fața cehoaicei Karolina Pliskova 6-4, 6-3, desfășurată duminică, 11 februarie, la Cluj-Napoca.

 

Sportiva din Sinaia a ratat șansa de a-și trece în palmares primul trofeu în circuitul WTA. După evoluțiile de la Cluj-Napoca, Ana Bogdan s-a ales cu un cec în valoare de 20.830 de dolari.

 

Ana Bogdan a urcat 11 locuri în ierarhia WTA, după finala Transylvania Open

De asemenea, Ana Bogdan a primit și 163 de puncte în clasamentul WTA, motiv pentru care a făcut un salt important în ierarhia mondială. Jucătoarea de tenis a urcat 11 locuri și a ajuns pe poziția 54 în clasamentul feminin. 

 

Ana Bogdan nu este singura jucătoare din România care a ajuns în fazele superioare ale Transylvania Open.

 

Jaqueline Cristian a fost eliminată chiar de Ana Bogdan în semifinalele competiției. În urma acestui rezultat, Cristian a urcat nouă poziții în ierarhia mondială și în acest moment se află pe locul 72.

 

Este important de precizat că prima rachetă a României este Sorana Cîrstea, care a urcat până pe locul 22 în clasamentul WTA, după rezultatele de la Abu Dhabi. Cîrstea joacă în această săptâmână la Turneul WTA 1.000 de la Doha

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

O jucatoare de nadejde si foarte activa in teren. Multumim pentru stiri !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.