Jump to content

Sorana Cîrstea, susținută din tribune de un internațional român la meciul cu Iga Swiatek


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

OGUzYTA0YjUzYmEzMDU5MDJjYzQyODIzNTFh.thumb.jpg

 

 Luni seara, Sorana Cîrstea a întâlnit-o pe Iga Swiatek, într-un meci din turul 2 al turneului WTA 1.000 de la Doha.

 

Denis Alibec, în tribune la meciul Soranei Cîrstea

La partida dintre Sorana Cîrstea și Iga Swiatek a fost prezent și Denis Alibec, atacantul celor de la Al-Muaither. Internaționalul român este legitimat la formația din Qatar, astfel că i-a fost destul de ușor să ajungă la meciul conaționalei sale.

 

Duelul Soranei contra liderului mondial WTA a fost unul extrem de dificil, iar sportiva din România a pierdut categoric împotriva liderului din circuitul WTA (1-6, 1-6).

 

alibec

 

Denis Alibec va primi 1.200.000 de euro de la Kayserispor

Atacantul român a câștigat procesul cu turcii de la Kayserispor și Camera de Soluționare a Litigiilor de la FIFA a decis încă din iunie 2023 ca Alibec să primească 1,2 milioane de euro: 450.000 pentru neplata salariilor restante și 750.000, compensații pentru ”încetarea unilaterală a contractului”.

 

Acum, Ali Camli, președintele celor de la Kayserispor, a declarat în presa din Turcia, că sumele de bani pentru Denis Alibec și alți jucători aflați în situația românului vor fi virate în curând.

 

”Interdicția la transferuri nu a fost încă ridicată. Am închis patru cazuri astăzi (n.r. – marți, 6 februarie) și mai avem două cazuri, ale lui Bertolacci și Denis Alibec. Încercăm, sperăm că mâine le vom putea închide.

 

Costul total al acestor șase cazuri despre care vorbim este de 5 milioane de euro. Tot contextul a fost cauzat de un management prost, prejudiciul adus clubului e din cauza unei strategii fără cunoștințe în afaceri. Trebuie să rezolvăm situația”, a spus Ali Camli, în presa din Turcia, citat de sport.ro.  

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.