Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Dorit înapoi la Manchester United, legendarul Eric Cantona a dat răspunsul

Share

Recommended Posts

Manchester United v Liverpool, Emirates FA Cup, Quarter Final, Football, Old Trafford, Manchester, UK - 17 Mar 2024

Eric Cantona, fosta glorie a lui Manchester United, a sugerat că ar fi interesat de un rol la clubul de pe Old Trafford, după venirea noului acţionar Sir Jim Ratcliffe.

Eric Cantona, dorit înapoi pe Old Trafford: "Nu am timp să fiu antrenor. Dar, poate altceva..."

Fostul atacant a câştigat 4 titluri în Premier League şi două Cupe ale Angliei, înainte de a se retrage ca jucător în 1997, dar mereu a spus că acest club va rămâne mereu în inima lui.

Fanii lui Manchester United îl doresc pe Eric Cantona înapoi pe Old Trafford, iar francezul a fost întrebat despre această posibilitate.

Într-un interviu pentru Big Issue înainte de lansarea albumului său live din această lună (Cantona Sings Eric), francezul a spus că nu are timp să devină antrenor, atunci când a fost întrebat dacă a existat un rol pentru el pe Old Trafford.

"Sunt implicat în prea multe lucruri şi chiar îmi place să fiu manager. În tot ceea ce fac, muncesc din greu pentru a da 100%, astfel încât să pot să am încredere şi să mă pot bucura. Nu am timp să fiu antrenor. Dar, poate altceva...", a spus Cantona.

Eric Cantona: "Cu Jim Ratcliffe cred că ne întoarcem în vremurile bune"

Ratcliffe a finalizat o afacere de 1,25 miliarde de lire sterline pentru a cumpăra un pachet de 27,7% din acţiunile lui United luna trecută şi Cantona este încrezător că va urma o nouă perioadă de succese.

"Cu Jim Ratcliffe cred că ne întoarcem în vremurile bune. Modul în care conduci clubul este important. Ratcliffe, care este un fan al United dintotdeauna, este un mare om de afaceri, desigur, dar este, de asemenea foarte pasionat de sport", a adăugat francezul de 57 de ani.

Cantona, care a părăsit fotbalul la 30 de ani pentru că îşi pierduse pasiunea, susţine că ar mai fi putut juca cinci sau şapte ani: "Niciodată nu am jucat pentru bani. Aş fi plătit mulţi bani pentru a juca la United".

Fostul jucător, care a început o carieră în actorie după retragere, a explicat că a fost atras mereu de arte: "Am ştiut întotdeauna că voi face ceva în artă, orice fel de artă, pictură, fotografie, actorie. Muzica este ultima. Este cel mai apropiat lucru de plăcerea pe care o avem când jucăm fotbal. Muzica te atinge. Pe fiecare dintre noi. Muzica este o parte a fiinţei umane".

Sursa: digisport.ro

A lăsat o amprentă în Anglia, e om sufletist Cantona nu ai ce să îi reproșezi. Pe de-o parte îl înțeleg să nu se mai întoarcă, e greu să antrenezi englezi încăpățînați.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.