Jump to content

Planet Zoo Review (Seria Xbox X|S și PlayStation 5)


Mike Oxlong
 Share

Recommended Posts

Artă promoțională Planet Zoo

Nu a fost cu multă vreme în urmă când m-am bătut după schimb de buzunar doar pentru a-mi împiedica velociraptorii să mestece prin gardurile electrice ale incintei lor pentru milionime timpul în Jurassic World Evolution. Din asta, am putut învăța un lucru important: am fost groaznic – și vreau să spun teribil, la conducerea unui parc tematic din vârful unui turn de fildeș al puterii și înțelepciunii infinite. Pe scurt, oaspeții au murit și acel mic bastion al mândriei pe care cândva îl dizolisem rapid într-o baie de sânge deschisă de dinți de ras și fosile, sârmă ghimpată și săgeți tranchilizante. Ca norocul a avut, totuși, am avut un alt proiect la care să participe — un efort care nu ar implica vizitatorii parcului să-și piardă carnea și sângele — sau chiar și capetele, de altfel. În mod miraculos, a fost Planeta Zoologică—un joc sandbox în care, din câte știu, nimeni putea muri.

Pentru înregistrare, I avea mi-am descurcat partea echitabilă de eforturi centrate pe magnat Coaster planeta, și așadar, caracteristicile de bază ale Frontier Developments par într-adevăr puțin, să spunem, recunoscute aici. Dar aceasta nu este o problemă, totuși; dacă ceva, experiența anterioară în seria sandbox mi-a dat încrederea de a da drumul la sol, ca să spun așa. Acestea fiind spuse, există o altă chestiune presantă de care nu sunt în întregime sigur și acesta este cum să satisface la animale de toate formele și dimensiunile. În mintea mea, totuși, a avea de-a face cu câțiva lei râvnitori este mult mai ușor decât a împiedica o haită de dinozauri să desprindă capetele de umerii clienților. Nu am dreptate, dar asta nu m-a împiedicat să tai panglica roșie și să integrez un nou curriculum.

 

Dezvoltări la frontieră ” Planeta Zoologică nu este deloc diferit de predecesorul său, Planet Coaster. Singura diferență majoră aici, desigur, este că doriți să construiți și să înfrumusețați o stațiune de conservare a vieții sălbatice și nu, de exemplu, un paradis pentru amatorii de tari și pasionații de coaster. Cu asta vine un fir de nou provocări — sarcini care necesită magnați în devenire nu numai să pună bazele unui habitat durabil din punct de vedere economic, ci și să creeze un far de câștig de bani al inovației fără limite, care are puterea de a transforma evenimentele mici în proiecte cu drepturi depline și soluții revoluționare. Cu alte cuvinte, obiectivele se întind puțin mai departe decât pur și simplu hrănirea câtorva capre și înșurubat pe un hamburger la un nexus de căi. Sună destul de ușor, nu? Hei.

Planeta Zoologică vine încărcat cu modul său de campanie tradițional, precum și cu un mod sandbox de semnătură, ultima opțiune fiind puțin mai îngăduitoare decât cealaltă. Desigur, scopul final al modului de carieră este de a transforma rămășițele unui teren falit emoțional și fără oase într-o lume capricioasă de aventură și fantezie. Similar cu Planet Coaster, aveți o sumă stabilită de fonduri cu care să lucrați și o întreagă rețea de facilități, prezentări de diapozitive, incinte și facilități locale de dezvoltat și de evoluat. Singurul dezavantaj major la toate acestea, desigur, este că viziunile voastre pot călători doar atât de departe cât sunt buzunarele dvs. sunt dispuse să meargă și, prin urmare, pentru a reuși. realiza visele tale, trebuie să elaborezi o strategie sigură despre cum să-ți cheltuiești banii și cum să dai prioritate animalelor și nevoilor și dorințelor oaspeților. Din nou, nu o sarcină ușoară.

 

La fel ca multe jocuri sandbox care oferă o gamă largă de funcții personalizabile și glisoare, Planeta Zoologică vine complet echipat cu o cantitate enormă de opțiuni din care să alegeți. De la decorul său natural până la culorile, texturile și temele sale, fiecare stațiune oferă o cantitate substanțială de conținut de personalizat, permițând jucătorilor să iasă din liniaritatea unei experiențe de simulare a afacerilor standard și să îmbrățișeze un model complet proaspăt și lipsit de orice fel. constrângeri reale. Aceasta este, cu toată sinceritatea, partea cea mai bună PlanetZoo: cantitatea sa atrăgătoare de caracteristici — noduri care au potențialul de a vă permite să creați fără limite și să faceți mai multe randamente și să nu dați niciodată peste aceleași probleme sau curbe financiare.

Acolo is, pe de altă parte, o problemă cu volumul uriaș de conținut: faptul că, în ciuda faptului că este disponibil în mod deschis în modul sandbox, o mare parte din el nu este cu adevărat descoperită în campanie. Nu este descoperit, pur și simplu datorită faptului că multe dintre cele mai bune caracteristici sunt ascunse în spatele unui paywall. Și când spun asta, vreau să spun, trebuie să turnați vreo duzină de ore în a-ți consolida parcul și a localiza toate monedele și resursele necesare pentru a deschide lor. Totuși, acest lucru nu este o durere de cap prea mare, deoarece jocul găsește întotdeauna noi modalități de a te face să mergi mai departe, fie că este vorba de etapele de referință ale afacerilor mici sau de îmbunătățiri subtile ale economiei prin meniul de actualizare. Concluzia aici este că există mult să faci — atât de multe, încât nu vei fi niciodată inactiv.

 

În ceea ce privește animalele, Planeta Zoologică oferă într-adevăr o cantitate bună de specii din care să aleagă. În primul rând, vă permite să adoptați pisici sălbatice, amfibieni și o gamă enormă de specii semi-acvatice, pentru a enumera doar câteva dintre cele 180 de animale preîncărcate. Există, de asemenea, un meniu întreg dedicat unor creaturi precum păianjeni rătăcitori, șerpi și scorpioni, întărind și mai mult faptul că, în ceea ce privește animalele ușor accesibile, există aproape prea multe dintre care să alegeți. Sunt so mulți, de fapt, că este de-a dreptul imposibil să aloci un singur teren pentru a acoperi fiecare specie din carte. Nu mă plângeam totuși de acest lucru, deoarece mi-a dat încă o sută de motive să mă întorc și să testez idei și teme noi pentru viitoare proiecte de conservare.

O să fiu sincer, cel mai bine m-am distrat Planeta Zoologică a fost cu modul sandbox, deoarece mi-a permis să atenuez stresul de a trebui să-mi echilibrez bugetul și să tind la nevoile financiare ale personalului și, în schimb, să mă concentrez pe obiectivele mele personale, cum ar fi construirea unei întregi alocații dedicate broaștelor, de exemplu. În plus, deoarece nu trebuia să mă preocup de fericirea generală a oaspeților mei, aș putea petrece mai mult timp înfrumusețând habitatul și găsind noi modalități de a construi noi poduri, mai degrabă decât să le ard pentru a face loc altora. Având în vedere asta, am reușit să dedic cincisprezece ore în dezvoltarea unui vis de la rădăcinile ierbii în sus și aș minți dacă aș spune că nu mi-a plăcut fiecare al doilea din ea.

 

Cu toate acestea spuse, am întâlnit o mulțime de bile curbe în timpul ascensiunii mele la tron, cum ar fi temperaturile din incintă fiind adesea temperamentale sau amenințătoare pentru viața plantelor, pentru a eradica o anumită specie într-un mediu altfel sănătos și așa mai departe. si asa mai departe. Inutil să spun că o cantitate stabilită de călcat peste cute și de periaj cu tutoriale lungi mi-a oferit instrumentele necesare pentru a rezolva rapid eșecurile mele. Nu a fost un drum ușor, cu siguranță, dar unul distractiv, totuși.

 

Există multe de învățat de la Frontier Developments" Planeta Zoo, precum și modul în care ridică planul de bază al construcției cutiei de nisip la noi înălțimi. Sincer, există o mult pentru a-ți înfășura capul și de trei ori mai multe tutoriale, trepte și reluări pentru a te strădui pentru a profita la maximum de bunurile sale. Cu toate acestea, dacă sunteți capabil să acordați o atenție deosebită lumii din jurul vostru și să faceți progrese treptate pe măsură ce habitatul evoluează în mod natural, atunci nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să vă puteți bucura de aproape tot ceea ce Planeta Zoologică are de oferit în sicriul său din ce în ce mai mare de minuni.

Dacă te uiți să te arunci în adâncurile Ediția pentru consolă, atunci ar trebui să știi câteva lucruri - limita a ceea ce poți construi, de exemplu. Deoarece poți crea atât de multe într-o singură lume, înseamnă că va trebui să-ți răspândești ideile în mai multe locații, și nu, într-o lume ideală, pe un singur teren. Acest lucru nu este grozav, dar, în același timp, vă oferă un stimulent să vă întoarceți și să încercați o altă poveste. Și vorbire de povești, Planeta Zoologică este absolut plin de cusături cu ele – până la punctul în care este practic imposibil să-l recreezi pe același de două ori.

Pentru a trece la goană, dacă tu sunt căutând ceva care să vă permită să vă flexibilizați abilitățile creative și să nu mai vorbim de o navă care poartă o gamă exclusivă de animale, incinte și active personalizabile, atunci sincer nu trebuie să căutați mai departe decât Frontier Developments. Planeta Zoo. Dacă, totuși, preferați ceva mai puțin provocator, atunci luați în considerare să plantați rădăcini Gradina zoologica sau, în lipsă, Să construim o grădină zoologică.

 

<SURSA>

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.