Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

RECENZII: Palia (PC)


 Share

Recommended Posts

Artă Promoțională Palia

Voi fi sincer cu tine - agricultura nu este punctul meu forte. Rămâneți, agricol agricultură nu este punctul meu forte, totuși, dacă aș avea câte un cent pentru fiecare parcelă de pământ pe care a trebuit să-l greblez și să-l cultiv de-a lungul anilor, probabil că aș fi capabil să te păcălesc să crezi că sunt, deși alimentat de naivitate, un un pic de mână în câmp. După cum se dovedește, totuși, nu sunt un fermier mai mare, ci un zidar lovit de cretă. Numai din acest motiv, oameni ca El fumează a apărut ca un efort ușor amenințător și ca să nu mai vorbim de o navă care va prefigura în cele din urmă căderea a ceea ce ar fi putut a fost o lume cu adevărat confortabilă și oarecum armonică. În mintea mea, nu a fost cazul cum Aș fi capabil să-i ridic creșterea economică, ci mai degrabă cum aș ajunge să-i reduc rădăcinile la fum și ceață.

Desigur, nu mi-a luat atât de mult timp să realizez că, în ciuda faptului că avea una sau două provocări presărate între margini, lumea El fumează într-adevăr nu a fost amenințător - gen, la toate. De fapt, deoarece nu are nicio luptă cu care să lucrezi sau niciun glisor redus dramatic de care să țină evidența, jocul în ansamblu nu este atât de greu de spart. Și sincer, urăsc să o spun, dar cuvântul "confortabil' se aplică în aproape fiecare aspect al produsului și pentru asta, știți, sunt recunoscător. Acesta nu este RPG-ul tău obișnuit, ci mai degrabă, o simulare minimalistă de viață și agricultură deschisă, care îmbină o serie de elemente multiplayer online cu fibrele unei lumi generice sandbox.

 

Dacă te-ai uita bine la El fumează și am crezut că seamănă cu contururile unui simulator alternativ de agricultură - apoi băiete, dă-ți o stea de aur. După cum se dovedește, El fumează nu este deloc diferit de semenii săi, prin faptul că, din punct de vedere al conceptului, pictează, în esență, același portret, vărsări, slodges, negi și toate. Destul de sigur, există un teren enorm de explorat și, dacă vă vine să credeți, o rețea de NPC-uri, toți împărtășind un scop comun: să vă spălați slujbele și cererile ciudate pe umerii dvs. în schimbul resurselor și monedelor, cu pe care le puteți folosi pentru a construi case, unelte și o întreagă aprovizionare de produse cosmetice confortabile. Lua Orice sandbox farming sim și veți avea o idee solidă despre cum funcționează totul aici; Deloc surprinzător, există misiuni, rețete de crafting și o comoară de misiuni de debarasare în care trebuie să porniți.

El fumează este un arzător cam lent, asta e sigur. Dar apoi, asta nu vine ca de asemenea o mare surpriză, având în vedere abordarea sa nelimitată și bogăția infinită de resurse pentru a sculpta, modela și modela în, ei bine, orice îți gâdilă pofta. Și asta, într-adevăr, este ceea ce El fumează este totul despre: utilizarea frumuseții naturale și a multitudinii sale de materii prime pentru a evoca și a scuipa noi idei arhitecturale pentru mase. Acolo este, în mod ciudat, o opțiune multiplayer online, deși nu prea zgârie atât de mult, având în vedere că caracteristicile sale sociale sunt destul de limitate și, în afară de una dintre cele două activități de colaborare, pur și simplu nu sunt atât de multe de văzut, fă , sau chiar partajați, de altfel.

 

Este de la sine înțeles în acest moment, într-adevăr, dar dacă tu avea a turnat o cantitate considerabilă de timp în oameni ca Pini Paleo, Timpul meu la Sandrock, or palworld, atunci, fără îndoială, vei fi deja pe deplin conștient de asta, să faci unele nivelul de progres într-un simulator de agricultură — trebuie să depui multă muncă. Ei bine, nici aici nu prea este diferit; sunteți trimis să localizați resurse într-unul dintre mai multe biome vibrante și sunteți instruit să vă întoarceți cu bunurile pentru a crea o formă de clădire sau de stație de lucru. Singura problemă în Palia, totuși, construirea necesită timp - și mult. De exemplu, dacă găsiți o cantitate semnificativă de blocuri pentru a construi o casă, atunci trebuie să faceți acest lucru reveni la site câteva ore mai târziu pentru a culege efectiv roadele muncii tale.

În mod dezamăgitor, nu poți să rămâi pur și simplu cu călătoria și să mergi cu camionul către o altă destinație, deoarece jocul te împiedică ocazional să faci acest lucru. Tu poate să, desigur, petreceți-vă timpul liber adunând resurse suplimentare pentru a le folosi într-o etapă ulterioară, dar dacă aveți o listă de clădiri care reduc în mod activ ore ca nisipul minuscul într-o clepsidră, atunci veți ajunge la Găsește-te că, răpând sau nu, există încă multe lucruri care te împiedică să-ți murdărești mâinile și să progresezi mai adânc în lume. Și asta m-a deranjat, sincer, pentru că în adâncul meu, eu dorit să văd creațiile mele trecând la viață, dar mi-a lipsit răbdarea să le privesc treptat – și vreau să spun treptat-dezvolta. Nu a fost cu totul pe aceleași linii cu „cum ai privi vopseaua uscată” – dar nu era prea departe, ca să fiu corect.

 

Este suficient să spui asta El fumează este un real, real arzător lent - și asta e în regulă, atâta timp cât nu te deranjează să stai în jurul degetele mari timp de câteva ore în timp ce clătești și repeți aceleași mișcări vechi. Într-o zi obișnuită în lumea ei, te vei trezi că te încarci pe liste de verificare pentru o rețetă de două și te vei îndrepta în sălbăticie pentru a găsi resursele necesare pentru a pune ciocanul în piatră, ca să spunem așa. Din fericire, există și o mulțime de misiuni de rezolvat, ceea ce, desigur, ajută la întreruperea procesului care, cu toată sinceritatea, face deveniți puțin monoton după doar câteva zile scurte de joc. Dar, din nou, aceste misiuni nu sparg exact banca atunci când vine vorba de a deveni creativ, deoarece sunt versiuni mai mult sau mai puțin diluate ale acelaşi obiectivele pe care ți le-ai stabilit, oricum.

Recunosc, cel mai mult m-am distrat în timpul meu El fumează a fost cu mobilierul general și amenajarea clădirii, precum și cu suita sa surprinzător de voluminoasă de piese și accesorii personalizabile. A fost un pic un șoc, pentru a fi corect, să ai o cantitate atât de solidă de caracteristici pe care să le modifici și să se concretizeze între versiunile inactive și aventurile cu jumătate de normă. La fel de bine, pentru că dacă nu aș fi găsit ceva care să mă țină să mă ciobișesc în acele ore mai liniștite, atunci m-aș fi trezit gata de ieșire și în locul fierbinte al unei alte alternative puțin mai interesante.

 

El fumează în mod clar are niște oase bune și nu am de gând să-l dobor pentru asta. Sigur, este puțin generic și nu face mult mai mult decât jocul mediu de simulare a vieții și agriculturii. Dar faceelimină totuși multe dintre caracteristicile stresante ale unui joc de rol tradițional - foamea, rezistența și nevoia de a menține o dietă echilibrată, de exemplu. Numai din acest motiv, este ușor de recomandat El fumează pentru un nou venit în gen, deoarece nu își face un obicei din a tuși cantități copioase de personaje temperamentale și linii de căutare complicate de dragul de a atrage o clientelă mai dură. Dimpotrivă, optează pentru o experiență simplă, curată și ușoară, care, deși este puțin repetitivă uneori, se îmbină surprinzător de bine cu tema aleasă.

Sunt dispus să dau El fumează beneficiul îndoielii și să spunem că, întrucât suntem încă în fazele preliminare ale dezvoltării sale în curs, mai sunt multe de așteptat. Deocamdată, totuși, nu pot spune că aștept cu răsuflarea tăiată și stau pe cârlige pentru următorul pas al călătoriei. Nu mă înțelege greșit, este un joc ok, dar nu primește niciun material remarcabil care să mă facă să simt nevoia să mă întorc. Și chiar dacă eu a făcut Revenind la rădăcina celor mai sălbatice creații ale mele peste două săptămâni, sunt șanse să mai rămân cu câteva zile să văd bazele ultimului meu proiect prind miraculos la viață. Ideea este că răbdarea este o virtute și, dacă e ceva ce am ajuns să învăț din ciugulirea oaselor Palia, este că

eu, se pare, nu-l am.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.