SyLvy Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 Display Name: TLG SyLvy Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Cody Rhodes (imagini cu el din Wrestlemania 40, daca se poate, precum poza cand tine centura de undisputed în sus, sau altele, depinde de preferințele voastre). Text(opțional): (logo-ul lui Cody Rhodes -> The American Nightmare + textul:) The American Nightmare Dimensiuni (opțional): le știți voi (de preferat ceva apropiat de 9:16) Alte precizări (opțional): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulrayne Posted April 12, 2024 Share Posted April 12, 2024 @ TLG SyLvy P.S 1 : Sincer să fiu mi se pare prea încărcată poza și cu siglă și cu text și cu efecte, dar e alegerea ta. P.S 2 : Nu există în „lumea photoshop-ului” 9:16, în acest domeniu se lucrează pe pixeli și anume mărimea minimă este 150x250 și maximă 150x300 ( la avatare mă refer, că asta ai cerut ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyLvy Posted April 12, 2024 Author Share Posted April 12, 2024 3 hours ago, Soulrayne said: @ TLG SyLvy P.S 1 : Sincer să fiu mi se pare prea încărcată poza și cu siglă și cu text și cu efecte, dar e alegerea ta. P.S 2 : Nu există în „lumea photoshop-ului” 9:16, în acest domeniu se lucrează pe pixeli și anume mărimea minimă este 150x250 și maximă 150x300 ( la avatare mă refer, că asta ai cerut ) Genial. Cât despre ce ai zis tu, mă refeream la aspect ratio-ul avatarului, nu mai știam exact care era, așa că am pus 9:16 fiind mai apropiat de majoritatea avatarelor pe care le-am avut până acum. Mai aștept creații! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RVF Posted April 14, 2024 Share Posted April 14, 2024 @ TLG SyLvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyLvy Posted April 15, 2024 Author Share Posted April 15, 2024 8 hours ago, RVF said: @ TLG SyLvy Frumos, ăsta să fie, mulțumesc de creații! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RVF Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 14 hours ago, TLG SyLvy said: Frumos, ăsta să fie, mulțumesc de creații! Ai ales, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts