Jump to content

Cerere - SyLvy - Avatar

sylwy
 Share

Recommended Posts

Display Name: TLG SyLvy

Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -

Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Cody Rhodes (imagini cu el din Wrestlemania 40, daca se poate, precum poza cand tine centura de undisputed în sus, sau altele, depinde de preferințele voastre).

Text(opțional): (logo-ul lui Cody Rhodes -> The American Nightmare + textul:) The American Nightmare

Dimensiuni (opțional): le știți voi (de preferat ceva apropiat de 9:16)

Alte precizări (opțional): -

@ TLG SyLvy

sylvy.png

P.S 1 : Sincer să fiu mi se pare prea încărcată poza și cu siglă și cu text și cu efecte, dar e alegerea ta.
P.S 2 : Nu există în „lumea photoshop-ului” 9:16, în acest domeniu se lucrează pe pixeli și anume mărimea minimă este 150x250 și maximă 150x300 ( la avatare mă refer, că asta ai cerut )

3 hours ago, Soulrayne said:

@ TLG SyLvy

sylvy.png

P.S 1 : Sincer să fiu mi se pare prea încărcată poza și cu siglă și cu text și cu efecte, dar e alegerea ta.
P.S 2 : Nu există în „lumea photoshop-ului” 9:16, în acest domeniu se lucrează pe pixeli și anume mărimea minimă este 150x250 și maximă 150x300 ( la avatare mă refer, că asta ai cerut )

Genial.

Cât despre ce ai zis tu, mă refeream la aspect ratio-ul avatarului, nu mai știam exact care era, așa că am pus 9:16 fiind mai apropiat de majoritatea avatarelor pe care le-am avut până acum.

Mai aștept creații!

• RVF locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.