Jump to content

Apple programează un eveniment special pentru data de 7 mai; Ar debuta iPad-uri de generație nouă, dar și accesorii revoluționare


Shirogane
 Share

Recommended Posts

download%20(51)(3)_592x333.jpg

 

 

Apple tocmai a programat un eveniment special ce va avea loc pe 7 mai, ora 17:00 (ora României). Zvonuri cu privire la produsele ce urmează a debuta au apărut pe web încă de acum câteva săptămâni, iar ilustrația evenimentului face referire la un Apple Pen de generație nouă. Mai jos am detalii despre ce ar putea anunța compania din Cupertino la începutul lunii viitoare.

Publicația Bloomberg dezvăluia încă din luna martie că Apple a dat startul producției de noi iPad-uri, iar lansarea e programată pentru începutul lunii mai. Ei bine, pare că zvonurile se adeveresc acum. Problema e că vânzările de tablete au scăzut cu 25% în ultima perioadă, iar Apple ar trebui să vină acum cu hardware revoluționar pentru a revitaliza piața. 

 

 

 

Se vehiculează că vor debuta iPad Pro 11 și iPad Pro 12.9, dar și modele Air cu display-uri de 11, respectiv 12.9 inch. Nu e clar dacă vom vedea un nou iPad Mini, deși a avut parte de leak-uri și acest model compact și puternic în ultimele luni. Se vehiculează că noile tablete vor primi upgrade-uri la nivel de display, iar sub capotă ar trebui să vedem procesoare Apple M3 puternice. Rămâne de văzut dacă vom vedea și o schimbare de design pentru aceste modele.

Apple ar pregăti și accesorii interesante. Apple Pencil s-ar afla în lumina reflectoarelor, întrucât compania ar fi reușit să facă un stylus ce funcționează cu headset-ul de realitate virtuală Apple Vision Pro. Totodată, tabletele ar primi o tastatură Magic Keyboard de generație nouă.

 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.