Jump to content

Los Santos - Crime Town

delux23
 Share

Recommended Posts

Delux, povestea este frumoasa.. insa nu am inteles unele chestii,sau mai degraba.. trebuia lucrat putin. In prima faza, cand il ia pe Steve de pe langa casa lui MasterTrap, ploua.. cand ajung la Drugs House.. nu mai ploua, si era lumina.. distanta, este oarecum foarte mica.. a 2-a faza.. cand agentul Sebso si ofiterul Smith blocheaza drumul, au o masina LS-PD, brusc.. apare o masina LV-PD cu un alt .. " sofer "... si alta imbracaminte,desigur.. sunt niste chestii care am vrut sa le spun, in rest.. filmul este foarte frumos.

Psihi , e greu sa faci un film asa cum mi-am dorit eu pentru ca nu totul iese din prima . Si anume vreau sa spun ca sunt multe greseli si unele scene trebuie repetate de multe ori , iar playerii respectivi trebuie sa plece pentru diferite motive .

Psihi , e greu sa faci un film asa cum mi-am dorit eu pentru ca nu totul iese din prima . Si anume vreau sa spun ca sunt multe greseli si unele scene trebuie repetate de multe ori , iar playerii respectivi trebuie sa plece pentru diferite motive .

Nu te-am criticat,sau ceva de genul asta.. daca tu asta ai crezut, doar ti-am spus ce am observat eu. Inteleg, poate ca ai dreptate si tu.. insa, nah.. mult succes in continuare cu filmele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.