Jump to content

Diabolik

VIP
  • Posts

    1319
  • Joined

  • Last visited

About Diabolik

  • Birthday November 30

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Fatherland

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Recent Profile Visitors

7112 profile views

Diabolik's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

51

Reputation

  1. Domnul Vel o sa aveti un warn pentru CONDUS NON-RP

    1. Diabolik

      Diabolik

      Daca n-ai dovez iti fac p0s444444444

  2. Buna seara colegi si bine v-am gasit.
  3. Salut LSPD-ul sper ca totul este bine si ca faceti legea Nu uitati ca sunteti in cea mai respectabila factiune de pe server cu o experienta vasta si care a format elita RPG-ului de astazi Toate cele bune!
  4. Diabolik

    Unul dintre cei mai buni admini care a avut b-zone-ul, mare pacat!
  5. Hey B-Zone, pentru cei interesanti sa vina la Dreamhack Bucuresti, aveti un giveaway unde puteti castiga una dintre cele 20 de invitatii (de 3 zile) disponibile la Dreamhack Bucuresti 2016 . Ghid si mai multe detalii aveti aici
  6. Iar nu dormi? hai la test.
  7. Proba practica : 7.75/10 Bine ai venit in Los Santos Police Department!
  8. E cu spatiu in nume =) De aia nu te gaseam.
  9. De la un post citire: Draga domnule reclamant, precum obisnuiesc doresc sa incep cu un cuvant inainte! Dumnezeu ne-a lasat pe pamant sa facem buna randuire, nu sa vrem raul altora cum fac multi precum si dumneata. Constiinta ta a randuit ca mai bine opresti tu pe cel ce fuge de dreptate decat sa lasi dreptatea sa-si faca datoria. Din pacate, gestul de oprire al celui fara-de-lege s-a intors asupra ta, astfel, poate din nestiinta, poate din dorinta nestapanita de a intrece tirul ai apasat clickul care te-a azvarlit spre focul si durerea de a fi pieton. Desi poruncile, pe care trebuie sa le respect si sunt scrise cu mare luare aminte pe forum, spun ca nu sunt obligat sa rup profunda intimitate dintre mine si ceilalti bieti playeri doresc a-ti deschide portile spre cunoastere, lumina si fericire prin simplele dovezi pe baza carora am actionat astfel purificandu-mi constiinta care se gandeste ca ai putea ramane intr-o ceata eterna. http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/13750 Maxim WINNING!
  10. Nick: Diabolik Rank: 4 Am dat test cu: G.UniT Data: 18.10.2015 Rezultat proba teoretica: 1.75/3 Rezoltat proba practica: Rezultat total (Admis/Respins): Ramane de vazut Alte menţiuni:
  11. Diabolik

    Driverele le-ai instalat? Direct-x? C++ redistributable?
  12. Nick: Diabolik Rank: 4 I took test with:: [TmT]xPete[sRB] Date: 16/10/2015 Result of theoretical test: 3/3 Result of practical test: - Final result: (Accepted/Rejected): Rejected Other specifications: Good luck next time.
  13. Atunci cand nu stiti ce sa faceti :
  14. Diabolik

    Hahahahaha Actiunea mea a facut tot filmul, afk-ist notoriu ce sunt.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.