WaLdeRSENPAi Posted July 6 Share Posted July 6 Nickname: - Prenume: Daniel Vârsta: 20 Locaţia: Chisinau, Republica Moldova. Ocupaţia: IT, Designer. Jocurile preferate: SAMP, GTA5. Pasiunile tale: Design-ul O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): ma numesc Daniel, am varsta de 20 ani, iar in prezent lucrez ca angajat la o firma de vidanjare, desfundare canalizare, sub functia de sef de garaj. Planuiesc sa ma inscriu la facultate si sa fiu sincer, la o facultate fara frecventa, deoarece imi doresc doar diploma pentru a ma ajuta la locurile de munca. Timpul liber mi-l petrec, in general, in cursul saptamanii, pe jocuri video, iar in weekend, prin oras, cu mici modificari ca la orice om cand mai dam o fuga pe la fotbal, pe la peste, etc... De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la un verisor, asta a fost in 2015 Alte precizări: Bafta multa la toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeM nWo Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Își vor face topic de prezentare doar membrii noi. Membrii care revin sau pleacă sunt rugați să o facă în liniște. Edited July 7 by AdeM nWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts