WaLdeRSENPAi Posted July 6, 2024 Share Posted July 6, 2024 Nickname: - Prenume: Daniel Vârsta: 20 Locaţia: Chisinau, Republica Moldova. Ocupaţia: IT, Designer. Jocurile preferate: SAMP, GTA5. Pasiunile tale: Design-ul O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): ma numesc Daniel, am varsta de 20 ani, iar in prezent lucrez ca angajat la o firma de vidanjare, desfundare canalizare, sub functia de sef de garaj. Planuiesc sa ma inscriu la facultate si sa fiu sincer, la o facultate fara frecventa, deoarece imi doresc doar diploma pentru a ma ajuta la locurile de munca. Timpul liber mi-l petrec, in general, in cursul saptamanii, pe jocuri video, iar in weekend, prin oras, cu mici modificari ca la orice om cand mai dam o fuga pe la fotbal, pe la peste, etc... De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la un verisor, asta a fost in 2015 Alte precizări: Bafta multa la toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeM nWo Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 (edited) Își vor face topic de prezentare doar membrii noi. Membrii care revin sau pleacă sunt rugați să o facă în liniște. Edited July 7, 2024 by AdeM nWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts