Jump to content

Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani


Shirogane
 Share

Recommended Posts

Apple ar putea lansa un iPhone pliabil în următorii ani

 

 

 

Conform unui raport recent, Apple se pregătește să lanseze un iPhone pliabil în următorii ani, încercând să recupereze terenul pierdut în fața rivalilor săi de pe piața smartphone-urilor Android.

Deși producătorul nu a anunțat sau lansat încă primul său smartphone pliabil, există numeroase zvonuri care sugerează că acest moment se apropie.

Inițial, rapoartele indicau că primul dispozitiv pliabil al Apple ar fi un iPad pliabil, de tip carte, însă informațiile recente sugerează o schimbare de direcție. Conform DigiTimes Asia, Apple lucrează la un iPhone de tip flip sau clamshell, preconizat pentru lansare în 2026.

Colaborarea cu Samsung Display

Raportul menționează că Apple a semnat deja un contract cu Samsung Display pentru a furniza ecranele pentru acest iPhone pliabil. De asemenea, se sugerează că Apple nu se va concentra pe un iPad pliabil de tip carte, invocând probleme cu piața din China, astfel că un iPhone pliabil va fi primul dispozitiv pliabil al companiei.

 

 

 

 

Nu este o surpriză completă, având în vedere că un raport din februarie menționa că Apple lucrează atât la dispozitive pliabile de tip flip, cât și de tip carte. Raportul a arătat că Apple avea deja prototipuri de clamshell și că un iPad pliabil era în planificare. Echipa Apple Vision Pro a fost de asemenea reasignată pentru a lucra la viitoarele dispozitive pliabile. Raportul sugera, totuși, că Apple nu ar lansa un dispozitiv pliabil până în 2027.

Apple lucrează și la patente pentru noi tehnologii de afișare auto-reparatoare, care ar putea fi integrate în modelele sale pliabile. De asemenea, există informații despre designuri complexe de balamale pentru aceste dispozitive.

 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.