Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Ce făceau mii de kosovari în timp ce imnul României era intonat la Priștina

Recommended Posts

FOTBAL:ROMANIA U18-PORTUGALIA U18, TURNEUL CELOR 4 NATIUNI (8.10.2021)

România joacă la Priștina, împotriva echipei naționale a statului Kosovo, în prima etapă din Liga Națiunilor.

Românii au fost primiți cu ostilitate la Priștina, așa cum, poate, era de așteptat, având în vedere că, la precedentele dueluri, suporterii români i-au provocat pe kosovari cu scandări precum ”Kosovo e Serbia”, penalizate inclusiv de UEFA.

Mii de kosovari au huiduit la unison imnul României

Ostilitatea față de români s-a văzut cel mai clar în momentul intonării imnului național al României pe stadionul din Priștina.

Când ”Deșteaptă-te, române” a început să se audă din boxele arenei, mii de kosovari au început să huiduite și să fluiere.

Huiduielile au continuat pe toată durata intonării imnului național al României.

România, fără suporteri la Priștina

Peste 10.000 de suporteri sunt prezenți în tribunele arenei din Priștina, la meciul Kosovo - România, toți kosovari.

România nu a avut dreptul să aibă o galerie la meciul din Kosovo, din cauza unei sancțiuni primite de la UEFA pentru scandări rasiste ale suporterilor pe durata EURO 2024.

Sursa: digisport.ro

Din pacate nu am putut vedea meciul, insa am verificat in permanenta scorul. Chit ca stiam ca avem o echipa mai puternica decat Kosovo, am avut putine emotii, mai ales pana la marcarea primului gol. 

Parerea mea este ca UEFA sanctioneaza mai repede ostilitatile pe care romanii le arata fata de adversari, iar cand vine vorba ca adversarii sa aiba un comportament ostil fata de romani, UEFA nu are o sensibilitate la fel de mare.

Oricum, nu mi se pare o idee buna sa adoptam un comportament de victima! Mergem inainte! Ei ne-au aratat ostilitati in tribuna, noi le-am aratat in teren si am plecat cu cele 3 puncte.

Hai Romania!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.