Jump to content

Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”


Shown
 Share

Recommended Posts

Mircea Lucescu, selecționerul României, a criticat în termeni duri gazonul din Ghencea, după 3-1 cu Lituania.

 

România a câștigat pe final meciul cu Lituania. Lucescu i-a lăudat pe jucătorii intrați de pe bancă, care au schimbat partida. Ianis Hagi a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a făcut 2-1, iar Alexandru Mitriță a marcat pentru 3-1 și a închis partida.

 

Mircea Lucescu: „Gazonul a fost execrabil, ne-a încurcat”

„În final de joc s-au dezlănțuit băieții noștri. Echipa adversă era foarte puternică, nu putem inventa jucători de 1,90m. Și-au bazat jocul pe ce pot face ei mai bine. Noi nu am putut pune în valoare calitatea noastră, terenul a fost execrabil. Nu s-a putut juca.

 

A sărit mingea pe contraatacuri, la gol a fost greșeala lui Stanciu chiar din cauza gazonului. Deci, în condițiile astea dificile am obținut victoria. Sigur, sunt multe lucruri de pus la punct. Dar în momentul ăsta trebuie să cunosc foarte bine jucătorii”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport 1.

 

Doi remarcați ai lui Mircea Lucescu în România - Lituania

„Dacă în Kosovo cei care au intrat nu au schimbat meciul, azi au reușit. Realizările individuale ale lui Ianis și Mitriță ne-au adus victoria. Jucătorii de rezervă sunt extrem de importanți. Rezevele pun presiune pe titulari, dar aduc și ceva pe teren. Ce le-am spus la pauză rămâne între noi.

 

Pentru noi urmează două meciuri în deplasare, să vedem în ce măsură revin la națională în formă bună. Le-am recomandat să dea totul la echipele de club, să facă performanță, pentru că așa vor profita și ei”, a mai declara Mircea Lucescu.

 

sursa: gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.