Jump to content

Vand Opel Astra caravan 2004

Guest Canatan

Recommended Posts

Guest Canatan

Nume produs:

Model:Opel Astra Caravan

Pret:6200 Euro negociabil

Detalii produs: an fabricatie 2004 , adusa din Germania si inmatriculata in Romania !

Capacitate : 1.7

Motor : Diesel

Km bord : 108.000km

Stare : Exceptionala

Pret : 6200 euro negociabil

Schimbat distributie la 90.000 km.

Are in dotare si jenti de vara de aluminiu !

E-mail : canatanbuilding@yahoo.com

Telefon : 0745857691

Imagini:p1190817.jpg

Alte precizari: culoare gri metalizat

Data incheierii tranzactii : o sa va anunt cand va fi vanduta ... daca e ceva neinregula cu postul rog adminu sa ma anunta ci sa nu stearga postul.

Omule

Nu cred ca este o idee prea buna sa pui o masina de vanzare pe un forum la care mai mult de 3 sferturi din el nu are arnet de conducerere asa ca iti propun sa pui pe un site dedicat cumpararilor/vanzarilor de masini ;)

Omule

Nu cred ca este o idee prea buna sa pui o masina de vanzare pe un forum la care mai mult de 3 sferturi din el nu are arnet de conducerere asa ca iti propun sa pui pe un site dedicat cumpararilor/vanzarilor de masini ;)

Ce ma ?

Un sfert? In afara de ByCorleone si Meghy nu cred ca mai e cineva ^#(^

Si ce daca doar cei doi au carnet? Poate chiar aici pe forumul nostru isi v-a vinde masina...asa ca...

Guest Canatan

Omule

nu prea cred ca aveti de unde sa stiti cati au carnet pe acest forum , pentru ca sunt foarte multi membrii .

Crede`ma ca am pus pe multe siteuri care se ocupa special cu asa ceva , dar m`am gandit sa pun si pe acest forum pentru ca are destui membrii ... si pe google se gaseste destul de usor acest forum.

Nu strica sa pun si pe forumul asta .

Baaa da nu mai are rost sa vorbim ... :)>-

Bine ca nu a pus acest mesaj la pudika.com sau ceva in genu...unde doar femeile stau.... >:D<<'> >:D<

Si aici,e doar gaming,pentru minori =).

Deeeci...

Deeeci... te vei alege cu Warn 10%.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.