Jump to content

Gigi Becali a numit cinci echipe care vor participa în play-off

sebarealu
 Share

Recommended Posts

becali4

Actuala campioană a României a obținut doar o victorie în primele 10 etape și ocupă doar poziția a 13-a, de baraj, cu șapte puncte. 

Deși echipa sa se află într-un moment foarte greu, Gigi Becali (67 de ani), patronul celor de la FCSB, rămâne optimist și crede în continuare în șansele ”roș-albaștrilor” de a se califica în play-off la finalul sezonului regulat. 

Gigi Becali: ”Craiova, Rapid, Dinamo, FCSB, CFR în play-off”

Gigi Becali crede că din play-off-ul SuperLigii nu vor lipsi Universitatea Craiova, Rapid, Dinamo, FCSB și CFR Cluj. Astfel, patronul ”roș-albaștrilor” crede că echipa sa se va clasa în TOP 6 la finalul celor 30 de etape din sezonul regulat. 

În privința celei de-a șasea participantă, omul de afaceri crede că aceasta se la alege dintre FC Botoșani, FC Argeș și Farul Constanța. 

”Mi-e frică de Slobozia că nu o scot? Nu o scot pe Argeș sau pe Botoșani? Dinamo e greu să o scoți, rămâne în play-off. Craiova și Rapid deja sunt în play-off și Dinamo. Astea 3 nu mai discută de play-off.

După cred că suntem noi, CFR-ul și a 6-a nu știu… Argeș e echipă mică, dar o să piardă și vin în cap. Botoșaniul nu poate, Galațiul nu poate. Una dintre Botoșani, Argeș, Farul poate… care să intre una dintre ele în play-off. Dar cred că va fi așa: Craiova, Rapid, Dinamo, FCSB, CFR și a 6-a nu o știu”, a spus Gigi Becali, la Fanatik. 

În prezent, după 10 etape ”scurse” din campionat, locurile de play-off sunt ocupate de: Craiova, FC Botoșani, Dinamo, Rapid, FC Argeș și Unirea Slobozia. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.