Jump to content

Dorinel Munteanu s-a pronunțat înainte de Go Ahead Eagles - FCSB. Ce a spus despre Juri Cisotti

sebarealu
 Share

Recommended Posts

Aberdeen v Steaua BucharestEuropa League21/08/2025.Play-Off

FCSB traversează o perioadă extrem de delicată la nivelul campionatului intern. După 10 meciuri disputate, campioana României are doar 7 puncte înregistrate.

Săptămâna aceasta, joi, gruparea roș-albastră debutează în faza principală din Europa League, cu Go Ahead Eagles. Meciul din Olanda are loc la ora 19:45 și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și din aplicația Digi Sport, exclusiv de către abonații Digi România.

Despre situația actuală de la FCSB a vorbit și Dorinel Munteanu (57 de ani), invitat special la emisiunea Liga Digi Sport de luni, 22 septembrie.

Dorinel Munteanu s-a pronunțat înainte de G.A. Eagles - FCSB. Ce a spus despre Cisotti

Fostul antrenor de la Oțelul Galați, unde l-a pregătit și pe Juri Cisotii (32 de ani), a vorbit și despre forma slabă actuală a mijlocașului central, mai ales că a impresionat prin evoluțiile sale la scurt timp după ce a fost transferat de FCSB și chiar Gigi Becali (67 de ani) îl numise în mai multe rânduri drept favoritul său.

"Acum vine Galațiul. E foarte greu. După aia vine Craiova. (n.r. Sunt olandezii de speriat?) Nu. Nici FCSB nu e o echipă de speriat, dacă ne uităm la campionat. Cred în capacitatea lor de revenire. Nu am multe detalii să mă pronunț despre ce se întâmplă acolo, ca echipă, ca lot.

Dacă lui Cisotti îi iei din meciuri ca să îl odihnești, atunci îl scoți din joc. Sunt jucători care au nevoie să joace.

Din afară, ca antrenor, orice jucător trebuie să joace pe poziția care dă cel mai mult randament. Degeaba îi rotești pe mai multe poziții, că îi înnebunești. Merge un meci sau două, dar nu ai cum să schimbi mereu pozițiile. La meciul cu olandezii, prea multe schimbări nu sunt. Joci în deplasare. Edjouma a mai făcut diferența", a declarat Dorinel Munteanu, în direct la Digi Sport.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.