Jump to content

Întrebat despre Barcelona, Julian Alvarez a spus lucrurilor pe nume

sebarealu
 Share

Recommended Posts

Spain: Atletico de Madrid v Eintracht Francfort - UEFA Champions League 2025/2026

Atletico Madrid s-a impus acasă, scor 5-1, în fața lui Eintracht Frankfurt, în etapa a doua a fazei ligii Champions League. 

Pentru nemți a marcat Jonathan Burkardt (minutul 57), în timp ce pentru spanioli au punctat Giacomo Raspadori (4), Robin Le Normand (33), Antoine Griezmann (45+1), Giuliano Simeone (70) și Julian Alvarez (82). 

Julian Alvarez, întrebat despre Barcelona: ”Se vorbește mereu. Obiectivul meu este să câștig aici, cu coechipierii mei”

Întrebat despre Barcelona, Julian Alvarez a spus că în acest moment se concentrează la ce are de făcut la Atletico, echipă cu care se mai află sub contract până în iulie 2030, și că nu ia în calcul, cel puțin pentru moment, un transfer. 

”(n.r. întrebat de interesul Barcelonei) Se vorbește mereu, s-au spus multe lucruri și anul trecut, dar adevărul este că acesta este doar începutul, iar obiectivul meu este să mă perfecționez în fiecare zi, să fac mai bine pentru club, să câștig cu coechipierii mei, să câștig aici.

Asta e singurul lucru la care mă gândesc. Ce se spune pe rețelele de socializare mă depășește”, a spus Alvarez după meci pentru ESPN, citat de Sport.es. 

Julian Alvarez le-a atras atenția oficialilor Barcelonei, care sunt în căutarea unui înlocuitor pe termen lung pentru Robert Lewandowski (37 de ani), cel care va pleca. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.