Jump to content

OUT de la Craiova! Cel mai scump transfer al verii din SuperLiga pleacă la iarnă: ”S-au convins și ei”

sebarealu
 Share

Recommended Posts

craiova

Luca Băsceanu (19 ani) a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Farul cu un milion de euro, cea mai mare sumă plătită pentru un transfer în SuperLigă în această vară.

Mijlocașul ofensiv nu a reușit însă se se impună în formația lui Mirel Rădoi. Băsceanu a strâns doar 3 apariții în tricoul Craiovei, în care a evoluat 175 de minute.

Giovanni Becali: ”S-au convins și ei că Băsceanu trebuia împrumutat”

Giovanni Becali (73 de ani), impresarul fotbalistului, a dezvăluit că a vorbit cu patronul Mihai Rotaru pentru a-l lăsa pe jucător să plece în iarnă sub formă de împrumut la altă echipă.

”De abia acum s-au convins și ei că trebuia împrumutat. Din iarnă o să-l împrumute. La orice echipă, unde vrei, dar să joace. Dacă nu, se veștejește. Din vară i-am spus domnului Rotaru. El mi-a spus că o să joace. L-a mai băgat în campionat 30-40 de minute.

Copilul nu are pretenții să joace, la cum merge Craiova până acum. Normal că este supărat. Ține un under, doi, și pe ceilalți doi îi dai. Aici a fost o neconcordanță între patron și antrenor. Rădoi a și spus-o că pe Băsceanu nu l-a adus el, l-a adus patronul. Și așa este, eu cu patronul am discutat.

El trebuie să-i spună acum: ‘Domnul patron, lasă-l un an împrumut, să vedem unde este. Că altfel îl țin degeaba, îl bag să nu-mi fie rușine de tine că ai dat un milion de euro pe el și nu l-am băgat’. Aici trebuie să fie clarificate.

Mutu juca la vârsta lui. Nu l-am mai lăsat eu să joace. Vorba mea cu Inter era să-l ia în vară, dar dacă el a dat 18 goluri în tur. Eu i-am zis în iarnă directorului sportiv: Eu vin la Milano, mă așteptați, semnăm? Că dacă nu plecăm în altă parte. Le era frică pentru că vorbeam cu Parma. De ce l-am dat?

Pentru că dacă mai dădea 18 goluri, la 36 de goluri, ziceau ăia: Ce e ăsta, mă?. Credeau ăia că se aranjează golurile, era perioada ghetelor de aur fabricate.Mutu nu a jucat la Dinamo din prima, a jucat la Pitești. Băsceanu dacă rămânea la Farul juca titular. Patronul l-a vrut, de rușine Rădoi a zis că-l mai bagă. Stă omul pe bancă. De ce îl mai bagi în lot, mă, să nu-l bagi 5 minute la 0-2?”, a declarat Giovanni Becali la fanatik.ro.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.