Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

Cerere - Kairen - Avatar

Kairen
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Kairen
  • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): John Wick cu ceva arma in mana (un AR cu scope sau ceva sniper rifle, va descurcati voi) sau Sam Fisher din seria de jocuri Tom Clancy's Splinter Cell sau Deimos din Tom Clancy's Rainbow Six Siege sau Chris Redfield din Resident Evil Village. V-am dat 4 optiuni, fiecare e liber sa o aleaga pe care doreste si care considera ca e cel mai bun proiect pentru acest avatar. Daca stiti sa lucrati cu PNG-uri, puteti face o singura lucrare cu toti 4, dar asta e doar o idee pe care v-o dau. Aveti de unde alege din 4 teme si o idee extra. Pe scurt tema e barbat bada** cu arma in mana si imbracat tactic (in afara de John Wick, pentru ca mna, e John Wick). Spor!
  • Text(opțional): KAIREN
  • Dimensiuni (opțional): Dimensiuni normale pentru avatar.
  • Alte precizări (opțional): Un gif daca vreti sa faceti ca imi plac mult gif-urile, insa nu e neaparat o cerinta. Ramane la decizia voastra cum faceti. E suficienta o singura lucrare per designer cu o singura tema din cele 4 mentionate. Am mentionat acelea 4 deoarece as avea niste idei, dar decat sa fac 4 cereri in decurs de 7 luni, am facut una cu toate ideile de ce fel de avatar as vrea. Cine doreste sa faca cu John Wick, face cu John Wick, cine doreste sa faca cu Chris Redfield, face cu Chris Redfield si tot asa. 
Edited by Kairen
Doar niste chestiuni care am considerat ca trebuiau mentionate.

@ Big Daddy Bray mersi mult de lucrari Bray. Cea cu Sam Fisher chiar imi place mult, dar astept si alte lucrari de la ceilalti designeri. In caz ca nu mai primesc, o sa o folosesc pe cea cu Sam facuta de tine.

@ Expo Imi plac toate 3 mult, dar am o rugaminte daca poti si vrei. Ai putea face textul ala de la cea cu Sam Fisher un verde mai deschis? Doar asa ca sa iasa putin mai tare in evidenta. Inteleg ideea cu verdele ala mai inchis dar daca ai putea putin, putin mai deschisa culoarea. Daca faci asta, pe aia o pun. Inclusiv textul B-ZONE, e degeaba daca e griul ala inchis ca e greut de citit

Edited by Kairen

2 hours ago, Expo said:

3aCajGg.png.d77f0c0659869810d8ea6602209c3b68.png GpPBiIm.png.3a615b5f0e4ec8ce6561be0a28bbd37c.png PTdXQ6T.png.0475969a190eed9068baaa794b4d93bb.png

@ Kairen

Perfect. Multumesc mult! O sa o folosesc pe prima, chiar imi place textul!

Designerii, puteti inchide topicul!

Edited by Kairen

• edain locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.